Veronika.borghesi je napisal/-a:ceeder je napisal/-a:Zadnje čase je v tej temi kar nekaj postov mimo teme... Sicer pa sem zadovoljen z avtom. Poraba je okrog 5,5 l/100km pri kombinirani vožnji.
1. Itak, pač del slovenske folklore.![]()
2. Kje se pa največ voziš, oziroma kako? Enim namreč pije takšen cee'd 10 in več litrov- verjetno zaradi "folklore"
Veronika.borghesi je napisal/-a:Itak, da ne pije toliko.
R 34 GT-R je napisal/-a:Kljub trudu res ne
yashica je napisal/-a:Vidva se kar tolažita
LeQuack je napisal/-a:Pa ne da se je to zgodilo ultra TDI in TSI motorjem, ki gorivo kar sam proizvajajo.
LeQuack je napisal/-a:Pa ne da se je to zgodilo ultra TDI in TSI motorjem, ki gorivo kar sam proizvajajo.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Volkswagnu se zgodi še kaj drugega, kot je recimo to, da "zgolj po pomoti" podkupi pol ADACa pri izboru golfa za avto leta.
pskoda je napisal/-a:V porabi itak lažejo vsi, ampak KIA je fenomen in laže še bolj. 3.7l na 100km z 20 let staro tehnologijo
Ne vem no če ravno vsi, meni prejšnji in sedanji avto oba pijeta manj, kot so tovarniski podatki, sicer ne veliko par deci pa vseeno. Seveda vse odvisno od načina vožnje, jaz imam 90posto relacijske, ostalo mesto in kratke razdalje. Dnevna tura mi je 24 km do sihta v eno smer, izvenmestne vožnje po regionalki
cc09 je napisal/-a:Ne vem no če ravno vsi, meni prejšnji in sedanji avto oba pijeta manj, kot so tovarniski podatki, sicer ne veliko par deci pa vseeno. Seveda vse odvisno od načina vožnje, jaz imam 90posto relacijske, ostalo mesto in kratke razdalje. Dnevna tura mi je 24 km do sihta v eno smer, izvenmestne vožnje po regionalki
No, in kakšno imaš porabo proti deklarirani, takšno kot je deklarirana za izvenmestno vožnjo ali takšno kot je za kombinirano?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov