Da malo spet zaidemo na pravo vsebino. Napake. Trenutno jo (KIO CEED 1.6 SW, benz, 93kW) imam leto in pol. Naredil 25.000 km. Seveda kupil rabljeno, letnik 2008, ker za novo nimam denarja. Prejšnja lastnica je imela porabo 7,7 litra; tako je pokazal BC, preden sem ga resetiral. Bila je iz LJ okolica in se vozila v v mesto. Jaz delam relacijsko vsak dan (AC, regionalka, mesto) okoli 50 km. Poraba 7 litrov. Ne vozim se kot dedi ali babi, ampak da pridem v tistih 18 - 20 min službo.

Seveda lahko je manj tudi, sam realno pa je 7 litrov. In to je tudi edina napaka avtomobila. Da je treba tankat, ko se tank izprazni. Na zrak ne gre.
Minimalna povprečna poraba je bila 6,4 in to na morje s kovčkom in polno obremenitvijo. Maximalna povprečna pa 7.8 litra, ko se ornig bolj pritisnil. Vse ostalo B.P. Servis poceni, če veš kako se zmenit in kaj zahtevat na uradnem servisu.
LP
P.S.: Saj je to tema za KIO a ne? Aja, da dodam malo na bencina.

WV nočem, ker ni lep in je predrag. Subjektivno. Če pa bi ga že moral imeti, bi vzel pa golfa in ga prodal naprej. Si kupil novo kio in o ostankom denarja peljal mojo družino kam na dopust za dalj časa. To bi bolje vplivalo na moj ego in mojo ženo, kot pa WV. Pa brez zamere.