MBtouran je napisal/-a:Skrajni cas, da se naredi red, ker toliko brezveznih postov v zelo zanimivi temi nima kaj iskati. Take bedastoce si pa pisite po pm.
mmikolj je napisal/-a:KlemenP je napisal/-a:Kreganje po internetu je tko k da bi tekmoval na paraolimpijskih. Tut če zmagaš si še zmer retardiran :)
Drgač pa ta tema je namenjena 1.2 TSI problemom tako da nevem zakaj tisti, ki si TSI-ja ne lastijo sploh pišejo v to temo ampak jebiga tak je svet
Ta primerjava pa je mimo vsekana.
Blinder je napisal/-a:fiatov 900 ccm je zdaj v verziji z 105 km na voljo. Renault ima novega 0.9L z 82 km in 1.2L 120 km. Ljudje pa še kr govorijo, da je 1.2 tsi navit do fulla in da ne bo zdržal dolgo
WMB je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:fiatov 900 ccm je zdaj v verziji z 105 km na voljo. Renault ima novega 0.9L z 82 km in 1.2L 120 km. Ljudje pa še kr govorijo, da je 1.2 tsi navit do fulla in da ne bo zdržal dolgo
To bo šele zanimivo brat čez kako leto dve....al pa Fordov 1.0 3 cilindrski motor z 125 konji...itd...
LEON 2011 je napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem, sem nov. Berem to temo že nekaj časa. Sem lastnik Leona 1.2 tsi, ta teden sem ga imel na prvem servisu. Ko sem omenil podloško, mi je serviser odgovoril, da mu računalnik ne javlja ničesar zato ni potrebe po tem. Avto je bil kupljen lani julija.
Nisem nek mojster, kar se servisov tiče, a ko sem pred 10 leti vozil ninjo na servis, mi ga je s kabli priklapljal na računalnik. Tukaj pri Seat-u so rekli, da gre zadeva preko bluetooth. Je to možno?
Pa Aral olje so mi vlivali, no, naj bi, ker je imel olje že v neki kanti univerzalni.
Avto zaenkrat gre ok, utekal sem ga po navodilih proizvajalca. Z avtom imam tudi bolj kratke relacije in pravi mehanik ( nek bivši kamijonđija ), naj ga na kratke relacije raje kakšno prestavo nižje vozim, naj ga ne vozim na 1500 obratih, čeprav avto pri teh obratih gre komot. Raje 2000-2500.
Če bo pa ketna začela, ga pa polijem z bencinom in vžgem. Lp
LEON 2011 je napisal/-a:Če bo pa ketna začela, ga pa polijem z bencinom in vžgem. Lp
Ivan36 je napisal/-a:Vse prebral in sem zelo vesel, da nimam teh vozil RAD, kaj šele VAG ! Škoda je, da so povsod to sr*** not stlačil. Še v Seat in Škodo so to sltačil GRRR
=swen= je napisal/-a:Tale google prevod bi pa lahko malo pregledal in popravil... Jaz sem komaj kaj razbral iz tvojega prispevka.
Po forumu brska: joztom in 3 gostov