King1 je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Od 1.6 TDI samo bejž......tudi težavni.....šobe, pumpa.....itd....tema od teme....
Lahko kakšno poved ali dve več o tem?
Nima kej. Bl kot ne itak skoz nabija v prazno tako, da ..............
lp
WMB je napisal/-a:King1 je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Od 1.6 TDI samo bejž......tudi težavni.....šobe, pumpa.....itd....tema od teme....
Lahko kakšno poved ali dve več o tem?
Nima kej. Bl kot ne itak skoz nabija v prazno tako, da ..............
lp
1.6 tdi...šobe in pumpe.....ležaji alternatorjev itd.....
Motor ravno tako problematičen kot 1.2 TSI....je doma en...A3 sportback.....sedaj zaenkrat sicer brez težav.....kolega sta oba ostala z golfom-isti motor na cesti!!!!
Lej....King1.....če neki nisi imel pol ne pametuj spet....jaz pa to imam in vem kako se zadevi streže in na čem smo...!!!! Ja?
WMB je napisal/-a:...je doma en...A3 sportback.....sedaj zaenkrat sicer brez težav...
..jaz pa to imam in vem kako se zadevi streže in na čem smo...!!!! Ja?
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:...je doma en...A3 sportback.....sedaj zaenkrat sicer brez težav...
..jaz pa to imam in vem kako se zadevi streže in na čem smo...!!!! Ja?
Aja, imaš avto, ki dela brez težav, ampak trdiš, da je zanič.
Excellent consumer advice![]()
WMB je napisal/-a:Audi ima komaj eno leto...kilometrov slabih 20.000......zaenkrat dela.....pri VW se že pojavljajo težave!!!!
Ali moram spet razlagati???
WMB je napisal/-a:
1.6 tdi...šobe in pumpe.....ležaji alternatorjev itd.....
Motor ravno tako problematičen kot 1.2 TSI....je doma en...A3 sportback.....sedaj zaenkrat sicer brez težav.....kolega sta oba ostala z golfom-isti motor na cesti!!!!
Lej....King1.....če neki nisi imel pol ne pametuj spet....jaz pa to imam in vem kako se zadevi streže in na čem smo...!!!! Ja?
WMB je napisal/-a:Audi ima komaj eno leto...kilometrov slabih 20.000......zaenkrat dela.....pri VW se že pojavljajo težave!!!!
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Audi ima komaj eno leto...kilometrov slabih 20.000......zaenkrat dela.....pri VW se že pojavljajo težave!!!!
Šparaš ti to. Ko boš mel vsaj 100.000km se oglasi
peroRS je napisal/-a:7-ko 1.2 16V TSI z jermenom.
lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:7-ko 1.2 16V TSI z jermenom.
Pa ne pozabi se včlaniti pri AMZS-ju boš imel vsaj avtovleko brezplačno
.com je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:7-ko 1.2 16V TSI z jermenom.
to govori voznik italijana ...hahahahahahahaha... kam smo prišli...
pred svojim pragom pometite! kekci
.com je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:7-ko 1.2 16V TSI z jermenom.
to govori voznik italijana ...hahahahahahahaha... kam smo prišli...
pred svojim pragom pometite! kekci
.com je napisal/-a:dej maniaxxx stari ne s.eri![]()
če si imel ti probleme z njim še ne pomeni, da je zanič ali pa primerljiv z ita-izdelki
maniaxxx je napisal/-a:tsi je hujši od vsakega italijana, verjem
yashica je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tsi je hujši od vsakega italijana, verjem
Jaz ti verjamem! No ne vem, če je ravno slabši od makaronarja, ker italijanov ne poznamAmpak tsi-ji imajo pa virozo, marsikateri še samomorilsko nagnjenje.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], MORDOR in 13 gostov