.com je napisal/-a:res je, da je imel 1.2 tsi težave, ampak ne moreš pa vseh tsi-jev k.urcat pa zaničevat...
1.4tsi 122km, 1.4tsi 160km, 1.8tsi 160km, 2.0tsi 200km, 2.0tsi 211km, 3.0tsi ...vsi ti motorji so praktično brez težav in trenutno eni izmed NAJBOLJŠIH bencinskih turbakov...
procent zaribanih 1.2tsi-jev glede na število prodanih pa pomoje ni tako veliko, kot ti praviš... ker so večino napak lastnikom popravili v garanciji...
tako da... ne pljuvaj vsepovprek ker si ti naletel na en po.fukan primerek, ki ti je povzročal težave... poglej za primer brata, ki jih praktično nima?!
pa lep večer
peroRS je napisal/-a:yashica je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tsi je hujši od vsakega italijana, verjem
Jaz ti verjamem! No ne vem, če je ravno slabši od makaronarja, ker italijanov ne poznamAmpak tsi-ji imajo pa virozo, marsikateri še samomorilsko nagnjenje.
Najbolj se čudim, da ti še vztrajaš na tem avtu, če je res tako slab
Jaz bi ga že zdavnaj prodal
yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:yashica je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tsi je hujši od vsakega italijana, verjem
Jaz ti verjamem! No ne vem, če je ravno slabši od makaronarja, ker italijanov ne poznamAmpak tsi-ji imajo pa virozo, marsikateri še samomorilsko nagnjenje.
Najbolj se čudim, da ti še vztrajaš na tem avtu, če je res tako slab
Jaz bi ga že zdavnaj prodal
Ne morem se ločiti od vestnih vw mehanikov, zato še vedno vztrajamPa še v službi s ponosom gledam romarsko pot novih in "skorajda novih" tsi-jev, na paletah, v Slovenijo oziroma fabriko
![]()
Zadnje upanje, ki še ostaja je pa tvoja napoved o vgradnji ketne od scanie
peroRS je napisal/-a:Zaribani 1.2TSI-ji?Dobesedno ali v metaforičnem smislu?
Ker kolikor jaz vem so znane težave veriga ter neka napaka na izpušnem kolektorju (ne vem točno kaj) zaradi česar so vgrajevali tiste podložke oz. pri nekaterih menjali turbine.
maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Zaribani 1.2TSI-ji?Dobesedno ali v metaforičnem smislu?
Ker kolikor jaz vem so znane težave veriga ter neka napaka na izpušnem kolektorju (ne vem točno kaj) zaradi česar so vgrajevali tiste podložke oz. pri nekaterih menjali turbine.
No ene par motorjev so tudi zamenjal, ne samo turbin, podložk in ostalih "potrošnih" delov
maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Zaribani 1.2TSI-ji?Dobesedno ali v metaforičnem smislu?
No ene par motorjev so tudi zamenjal, ne samo turbin, podložk in ostalih "potrošnih" delov
Jerry007 je napisal/-a:Doma mamo laguno 120km dci letnik 2004 prevoženih 185k pa še tud ni nič crknal, tak da so pr renoju in VWju izjeme
BoneS je napisal/-a:Jerry007 je napisal/-a:Doma mamo laguno 120km dci letnik 2004 prevoženih 185k pa še tud ni nič crknal, tak da so pr renoju in VWju izjeme
izjema potrjuje pravilo
peroRS je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Jerry007 je napisal/-a:Doma mamo laguno 120km dci letnik 2004 prevoženih 185k pa še tud ni nič crknal, tak da so pr renoju in VWju izjeme
izjema potrjuje pravilo
Če šteješ še od @king-a sta to že dve. To ni več izjema ampak pravilo
damchy je napisal/-a:A ve mogoče kdo, kaj je spremenjenega vse na 1.2 TSI motorju pri Golfu 7?
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Zaribani 1.2TSI-ji?Dobesedno ali v metaforičnem smislu?
Menjali že, samo zakaj? Me resno zanima, poklicna deformacija![]()
Ok unga od tvojga brata so na servisu pokvarili, tako da ne šteje
.com je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Zaribani 1.2TSI-ji?Dobesedno ali v metaforičnem smislu?
ene par... dej mi povej, če obstaja katera vrsta motorja/znamke whatever, ki jih v vsej milijonski nakladi niso popravili/zamenjali/zaribali ene par![]()
damchy je napisal/-a:Jaz imam VW Touran 1.2 TSI 03/2012, zaenkrat brez težav, prevoženih malo čez 13.000. Skrbi me zanesljivost motorja, glede na prebrano. Kot zgleda iz vaših izkušenj zna grdo presenetiti. Me pa zanima kaj je pri novejšem spremenjeno, če so porihtali zadeve, ki so znane, da se kvarijo oz. povzročajo težave!? Sem googlal, pa nekako ne najdem.
.com je napisal/-a:Igor... pejva raj na kebab tko kt zanč, bova bol uživala...
glede 1.2tsi damchy... brez skrbi... imaš 4letno garancijo... če bo kaj narobe (naj nebi smelo biti z novimi motorji) ti bojo vse menjali pod garancijo...
ti samo tankaj inj uživaj!!!!![]()
maniaxxx je napisal/-a:.com je napisal/-a:Igor... pejva raj na kebab tko kt zanč, bova bol uživala...
glede 1.2tsi damchy... brez skrbi... imaš 4letno garancijo... če bo kaj narobe (naj nebi smelo biti z novimi motorji) ti bojo vse menjali pod garancijo...
ti samo tankaj inj uživaj!!!!![]()
Ja ta s kebabom ti je bla pa dobra ideja, sem glih lačen
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov