pilon je napisal/-a:Malo off topic na temo ledic....
Službeno sem imel priložnost govorit z razvojnim tehnikom od Hella-e tako da iz prve roke.
Ledice v žarometih so priganjane do skrajnosti. To priganjanje je potrebnobno zato, da sploh dosežejo spektre svetilnosti, ki so potrebni za certificiranje.
Mimogrede tak žaromet na koncu konca ni niti več varčnejši od klasičnega, niti ni lažji, saj večino njegove teže predstavlja hladilni element (hladilne rebre) za potrebno hlejenja elektronike in ledic.
Življenjska doba tako priganjanih ledic se temu primerno ustrezno skrajša v primerjavi z ledicami, ki jih poznamo iz elektronike.
LP
lisko je napisal/-a:Ziher da ne crkne ledica? Z lućmi za v stanovanje imam drugačne izkušnje....ko začne utripat menjam eno ledico in sveti dalje....Če dodam kak upor ( 3.3 ohme 3W) pa svetijo neomejeno dolgo a slabše....) Torej kaj lahko sklepamo?
white_ceed je napisal/-a:Pozdravljeni, na Pro’ceedu 1 gen. sem menjal armaturno ploščo, saj se je stara odlepila in napihnila (serijska .
sašo5 je napisal/-a:white_ceed je napisal/-a:Pozdravljeni, na Pro’ceedu 1 gen. sem menjal armaturno ploščo, saj se je stara odlepila in napihnila (serijska .
o tem sem že pisal.....serviser mi je rekel, da ima občutek, kot bi tiste armature, ki so že bile zamenjanje kar prepakirali v škatle in zopet pošiljali servisom, kot da so nove..
PS. in ketne so začele pokat kot po tekočem traku - ala Golf
sašo5 je napisal/-a:to se da nastavit > tudi zadnja vrata se z lahkoto da rešit, neke stvati moraš tudi sam znat popidenat, ali pa prijatelj....Sam vedno vozim(kupujem) nove avte že 30 let in pač take stvari vzamem v zakup ne glede ali sem imel Z 101 ali Audija...
sašo5 je napisal/-a:white_ceed je napisal/-a:Pozdravljeni, na Pro’ceedu 1 gen. sem menjal armaturno ploščo, saj se je stara odlepila in napihnila (serijska .
o tem sem že pisal.....serviser mi je rekel, da ima občutek, kot bi tiste armature, ki so že bile zamenjanje kar prepakirali v škatle in zopet pošiljali servisom, kot da so nove..
PS. in ketne so začele pokat kot po tekočem traku - ala Golf
Tribal je napisal/-a:No pa da se oglasim po dolgem času z nekaj odgovori.
-armature na ceed-ih katere se menjajo so vse nove vendar ne dosti boljše kvalitete kot stare(drugačno polnilo in zaključni sloj)
-led luči na ceed-ih JD 2012 letnik se kvarijo in luči se vedno menjajo vendar se menjava vedno malenkost zavleče saj je za vsako luč potrebno dobiti odobritev proizvajalca.
yashica je napisal/-a:Bi prej rekel, da ima roko čez centrala KME.
srcnik je napisal/-a:Pomembno je, da je zadeva dobro skonstruirana in narejena... Drugače se bo menjalo vedno znova in znova, garancija pa tudi poteče, a ne veronika?
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov