white_ceed je napisal/-a:Okvaram ni videti konca..med menjavo sklopke so odkrili, da razpada kondenzator klime. Ker avto ni več v garanciji stroške krijem sam. Hvala lepa in adijo Kia.
white_ceed je napisal/-a:Če sem prav razumel original 400€, kopija pa 200€+menjava+ponovno polnjenje. Avto gre v šesto leto, ker je prvi model ima pa samo 5 let garancije.
Veronika.borghesi je napisal/-a:white_ceed je napisal/-a:Če sem prav razumel original 400€, kopija pa 200€+menjava+ponovno polnjenje. Avto gre v šesto leto, ker je prvi model ima pa samo 5 let garancije.
No, pa naj še kdo reče, da ni garancija dobra zadeva. Seveda je, čeprav plačaš morda kakšen evro več, da ti avto rihtajo na uradnem servisu.
hippo je napisal/-a:Veronika.borghesi je napisal/-a:white_ceed je napisal/-a:Če sem prav razumel original 400€, kopija pa 200€+menjava+ponovno polnjenje. Avto gre v šesto leto, ker je prvi model ima pa samo 5 let garancije.
No, pa naj še kdo reče, da ni garancija dobra zadeva. Seveda je, čeprav plačaš morda kakšen evro več, da ti avto rihtajo na uradnem servisu.
Ja, če si tolk neumen, da verjameš da ti garancija kaj pomaga.
Veronika.borghesi je napisal/-a:
LeQuack je napisal/-a:A po 45 dneh dobim nov avto al kako to gre?![]()
Trenutno je preteklo 36 dni od sprejema na servisu.
INFINITI je napisal/-a:
tovarniške garancije in zato boste v KMAG -u kmalu sodno v riti tako kot Hyundai!
yashica je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:A po 45 dneh dobim nov avto al kako to gre?![]()
Sladke sanje!
Če misliš, da boš zaradi dveh faliranih žarometov dobil v mašnjo zavit nov avto, si v zmoti. Res pa drži, da upanje umre zadnje.
Traja pa tole odločanje predolgo. Razen, če se je primer "izgubil" med fascikli
LeQuack je napisal/-a:A po 45 dneh dobim nov avto al kako to gre?![]()
Tale logical fallacy se menda imenuje sklicevanje na lastno avtoriteto. Nič od nič. Hvalimo se dalje, juhu.Veronika.borghesi je napisal/-a:Seveda lahko avto voziš na servis tudi na AMZS ali pa kam drugam, to tudi jaz zelo dobro vem kot pravnica.
hahehihoh je napisal/-a:Te ledice pa res utripajo vsakemu Ceedu na cesti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov