čare je napisal/-a:Sam jaz tebe ne razumem ravno najbolje.Takrat si kupoval avto za jurja iz takšnih in drugačnih razlogov zdaj pa boš na njega tlačil gume ki sploh niso poceni...pa še za ostale stvari naslednjega jurja...
Tako je.
Takrat sem si postavil budget okoli 1000Eur in nabavil še najbolje ohranjen primerek Vectre. Sicer l.1996 ampak po večih primerkih letnikov 2000-2002 je bila ta še najbolj ohranjena-sploh kar se tiče karoserije.
Sedaj jo mislim porihtati kolikor se pač da, da se lahko z staro limuzinco udobno peljem naokoli.
Sicer pa kaj bi dobil za 2000, 3000, 4000 ali 5000Eur? Kolilkor poznam trg rabljenih vozil bi nakoncu kupil avto katerega bi preklev v nebo.
Tole Vectrico pač mislim počasi porihtat kolikor bom lahko in jo imeti še kar nekaj časa. Ni jih ravno dosti na cesti in še tiste katere so na cesti so zelo v k****
Kar se tiče pnevmatik:
Sem tip človeka kateri nikoli ni šparal na pnevmatika in nikoli nebo. Sedaj za letne sem letos aprila že kupil nove Goodyear EfficientGrip Performance kater odlično pravljajo svojo nalogo. Za zimske pa nameravam Continetal TS850 ali Goodyear UG9.
Mi je pa kar malo komično ko opazujem razne pacijente(še posebno tisti ki jih naknadno namestijo), ki imajo 17/18colska platišča z pnevmatikami ki so dobre samo za na dirkalno stezo tja v izletno cono..