Ampak so tudi določeni ki so recimo v tej službi kot da bi bili plačani da zavračajo povsem upravičene reklamacije.
En takih biserov je dotični g.Snoj, ki sedi na verovškovi za Škode.
No kaj sem mislil pod renault so pa 2 moje izkušnje, ena je bila ta da ko sem spraševal za bivšega coupeja čr gre gor lahko luč of FL-ja, je uraden kontakt na RN slovenija sprva nekaj trobezljal potem pa odpikal z razlago da vgrajujejo le originalne dele LOL!
Druga je bila ko sem že imel vplačanega Scenica z dobavo Marca, pa je potem prišlo obvestilo da bo kar Maja dobavljen. Na moje vprašanje kako me bodo skompenzirali vmes - mogoče z nadomestnim vozilom ali dodatnimi popustmi,opremo ali ugodnostmi so me odprdeli z odgovorom da mi dajo za 50 EUR tepihe - LOL na kvadrtat!
Tako da nebi komentiral več nijhov pristop - nekdo bi jim moral reči vi ste tukaj za nas tepci in ne obratno.
In evo - možakar vse lepo dokumentira z video posnetki "mi pa nismo nič ugotovili vse je super" hahaha - da ne gre slučajno za skriven updejt, ki naredi avto diskoteko na kolesih al kako?

Ampak avtor teme se lahko mogoče potolaži s tem, da sem recimo jaz osebno imel takrat (ko so ga srali z dobavo) ogledana in na testnih vožnjah 2 točno taka GT-ja. Pa je ravno v temu času prišel tale prispevek na a.com in ko sem še začel iskati po nemških forumih, sem ugotovil da niti slučajno ni edini. Tako da sem po zelo hitrem postopku opustil idejo za nakup Megana GT.
Tako da ja - fajn je da si povemo tukaj kake štale se delajo, pa naj potem posledično kaj manj prodajo.