marjan novak je napisal/-a:Glede dci kombijev menim, da bi zdržali precej več, če bi šoferji z njimi delali lepše.
Po avtocesti vozijo 140 in jih ne zanima poraba nad 10 l, itak plača firma oz. šef, cestnih lukenj se ne izogibajo, saj je to službeno vozilo in posledično grejo roke, končniki, zglobi.
LP
marjan novak je napisal/-a:Glede dci kombijev menim, da bi zdržali precej več, če bi šoferji z njimi delali lepše.
Po avtocesti vozijo 140 in jih ne zanima poraba nad 10 l, itak plača firma oz. šef, cestnih lukenj se ne izogibajo, saj je to službeno vozilo in posledično grejo roke, končniki, zglobi.
LP
Patrik_A3 je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Glede dci kombijev menim, da bi zdržali precej več, če bi šoferji z njimi delali lepše.
LP
se popolnoma strinjam!
Partyzan je napisal/-a:Hej
Pri Cliotu 1.5dCi moram zamenjat šobe. Neogret avto v hladnejši dneh potresava in ko laufa na mestu se priže rumena tuljavica. Ko pa se peljem, pa je vse ok.
Sem gledal po spletu in našel polno prodajalcev, ki prodajajo šobe za cca.150€ in so zapakiranje, kot da gre za nove. Za kakšne šobe gre to, če naj bi bile nove 300€?
Slišal sem tudi, da naj bi obstajale tudi tovarniško obnovljene šobe. Res obstaja kaj takega?
Kaj bi mi predlagali, da dam obnovit šobe, al da kupim nov,e al pač kako drugo varianto, da bo potem šel avto tako, kot mora
Lep pozdrav
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov