Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc Sr feb 25, 2009 9:54 pm

maky je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:
kofy je napisal/-a:Ko boš rabil še za ostale glave (predvidevam, da imaš 3.1) se na daleč izogibaj KMAGa. Popoldanec rabi za nabavo mat. in zamenjavo dva delovna dneva!

Kot ze dostikrat srecan stavek od prijateljev, znancev in drugih je se ponavadi najbolje pelat avto k enmu na fuš pa je isto narejeno kvecjemu si mal vec casa vec uzame kar je se tolk bols.

ja dalj časa kot tole si pa že težko vzame :D

ne nism mislil na to kok casa je caku.ampak recmo to da prpeles avto,pa da se bolj "posveti" avtu kukr pa uni n servisu
M a R e

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr feb 25, 2009 10:24 pm

mare rc je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:
kofy je napisal/-a:Ko boš rabil še za ostale glave (predvidevam, da imaš 3.1) se na daleč izogibaj KMAGa. Popoldanec rabi za nabavo mat. in zamenjavo dva delovna dneva!

Kot ze dostikrat srecan stavek od prijateljev, znancev in drugih je se ponavadi najbolje pelat avto k enmu na fuš pa je isto narejeno kvecjemu si mal vec casa vec uzame kar je se tolk bols.

ja dalj časa kot tole si pa že težko vzame :D

ne nism mislil na to kok casa je caku.ampak recmo to da prpeles avto,pa da se bolj "posveti" avtu kukr pa uni n servisu

Kar je povsem razumljivo.....saj se mu gre za stranke.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Če mar 05, 2009 2:24 pm

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če mar 05, 2009 3:35 pm

A še ne bo konec te kalvarije?? :bonk

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če mar 05, 2009 3:37 pm

RockyEffE je napisal/-a:Po enem tednu uporabe popravljenega JEEP, se odpravim na AC. Vklopim tempomat in ne dela.

3.3.09 - JEEP odpeljem na servis KMAG. Prijavim reklamacijo na delo, ker tempomat ne dela. Pogledamo skupaj s serviserjem in vidimo, da je polomoljena ročička na koncu zajle tempomata, kjer se priklopi na ročico gasa "karburatorja". Serviser reče, da je blo že prej nekaj predelano. Pa sm reku, da tam ni bilo nič predelano in da so oni to zlomili ob montaži. Nakar se zmenim za popravilo naslednji dan. Popravilo naredijo.

Upam , da vsaj tega nisi plačal....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Če mar 05, 2009 6:04 pm

mal off topic ampak useeno. sam imam kio rio letnik 06 in na KMAG ljubljana ne pripeljem vec mojega vozil.oz naslednji teden se dobim z vodjo servisa da mi sporocijo ali bojo popravili svojo napako ko so mi menjali sklopko pri beri 24 k kilometrih so pozabili namestiti varnostno pokrivalo al neki podobnega na skolpko in se je u letu in pol ko je bilo to odprto neki zelo zalomilo.in sigurno ne bom caku 3 mesce za popravilo ampak bom uredil na mestu. al popravijo se isti dan al pa nasledni dan pridm z odvetnikom itd. ker pomoje nism edini nezadovolni lastnik in uporabnik servisa KMAG u lj.
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Če mar 05, 2009 6:22 pm

Festina je napisal/-a:mal off topic ampak useeno. sam imam kio rio letnik 06 in na KMAG ljubljana ne pripeljem vec mojega vozil.oz naslednji teden se dobim z vodjo servisa da mi sporocijo ali bojo popravili svojo napako ko so mi menjali sklopko pri beri 24 k kilometrih so pozabili namestiti varnostno pokrivalo al neki podobnega na skolpko in se je u letu in pol ko je bilo to odprto neki zelo zalomilo.in sigurno ne bom caku 3 mesce za popravilo ampak bom uredil na mestu. al popravijo se isti dan al pa nasledni dan pridm z odvetnikom itd. ker pomoje nism edini nezadovolni lastnik in uporabnik servisa KMAG u lj.

ja,ja jest sm se z mojo klarusko tri leta, dokler je trajala garancija z njimi zaj....al sam sem obupu in sem raje avto prodal :roll:
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če mar 05, 2009 6:41 pm

Koliko pa vsi, ki ste nezadovoljni s pooblaščenimi servisi (ne samo KMAG), pišete uvozniku ali centrali? Po moje tisti nad njimi pojma nimajo in sploh ne vedo, kako gnili so nekateri servisi (ali zastopniki, ki bi za to morali poskrbet).

|m|
Nov uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a |m| Če mar 05, 2009 7:43 pm

esem je napisal/-a:Koliko pa vsi, ki ste nezadovoljni s pooblaščenimi servisi (ne samo KMAG), pišete uvozniku ali centrali?

KMAG v Lj je verjetno glavna enota za uvoz vozil Kia torej jim verjetno nima smisla karkoli pisat :) Bi pa pisal komu, ki bi lahko preveril njihovo strokovno usposobljenost za nudenje storititve vredne imena "pooblaščeni servis". Če obstaja tak naslov grem osebno tja.
A so sploh kakšni standardi od proizvajalca kdo je lahko uradni zastopnik? Se da to kje prebrat? Al je dovolj koliba za 3 avte s steklenimi stenami, miza s PCjem v kotu za prodajaca ki nima pojma kaj prodaja in zraven garaža z dvema naključnima mehanikoma, ki sta prej šraufala avte stare 10+ let :roll:

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Če mar 05, 2009 8:22 pm

esem je napisal/-a:Koliko pa vsi, ki ste nezadovoljni s pooblaščenimi servisi (ne samo KMAG), pišete uvozniku ali centrali? Po moje tisti nad njimi pojma nimajo in sploh ne vedo, kako gnili so nekateri servisi (ali zastopniki, ki bi za to morali poskrbet).

Ko sem jaz že pred meseci klical odgovorne KMAG v LJ so povedali, da sem prvi, ki jim je povedal da imam nevšečnosti s servisom. Tako, da ja, ljudje(Stranke) pač res premalo naredijo zato, da bi odgovorni vedli kaj se dejansko (malomarnosti) dogaja in da bi se odnos spremenil.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Če mar 05, 2009 10:02 pm

hja situacija je bla taka.oni so men kao popravili sklopko itd. in zdej ko so mi dal avto za foro nekje na dvigalko me je en izmed mehanikov v pvt. delavnici prasu a so teb menal gdaj sklopko in jst zacudeno pogledu in reku ja so mi ja sam tega je ze leto pa pol nazaj.(si mislim zakaj to prasas) in me pogleda in rece hja tole so pa pozabl zapret z pokrovom in 4 sraufi in mu odg. nevem ce je to moja napaka in se odpravim na KMAG in jim zabrusim da naj dajo avto na dvigalko in res pride sef mehanikov in mi v obraz v smehu odg. hja res manka sam tega je ze kr nekaj casa nazaj in ko ga uprasam ali bi morda moral jst po opravljenem servisu pregledat vase delo ce ste vi naredili use ker to so drugi opazili slucajno mi odg. lahko prasamo nasega mehanika ki je to delau samo on se za leto in pol nebo spomnu kaj je delu na vasem avtu.ko sem opazil aroganco sem se nasmehnu nazaj in odg. imate prav res se nebo spomnu a u ponedeljek ko se vrne sef delavnice itd. se bo se kako usak spomnu useh dogodkov ko bo prisla se ena oseba z drugacnimi argumenti in sm se odpravu domou. tko da u ponedeljek show time na KMAG u lj!!!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe mar 06, 2009 12:18 am

Daj jim vetra.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
firebird
Novinec

Kraj: Ljubljana-Šiška

Napisal/-a firebird Pe mar 06, 2009 4:50 am

Festina, v ponedeljek obvezno poročaj.
Pri KMAG pa so zares legende, pred nekaj leti sem čakal 2 uri, da sem lahko prevzel popravljenega Clarusa ker ni bilo nikogar ki bi potrdil servisno knjigo.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Pe mar 06, 2009 7:03 am

ma nima veze, če pišeš vodilnim na podjetju KMAG, itak te ne upoštevajo, celo več, tudi če jim piše tvoj zakoniti zastopnik-beri odvetnik, majo svoje fore, do roka ne dvignejo priporočene pošiljke odvetnika, potem, ko jo le dvignejo pa podajajo brezvezne pisne odgovore, potem jih odvetnik ponovno pozove k predložitvi razne dokumentacije, pa spet zavlačujejo z dvigom pošte, and so on,and so on and so on in tko naprej in naprej in naprej in tako dalje, brezveze si pol misliš, sej itak ni tok vredn avto, kokr bom za odvetnika keša pustu in obenem dvakrat tok živcev zgubu, uglavnem izogibajte se jih, kakor sem že večkrat povedu na tem forumu..........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe mar 06, 2009 11:21 am

Ko smo že ravno pri KMAG-u, nas je ene par uporabnikov novih Proceed-ov ugotovilo, da prodajo avto s praktično povsem prazno posodo za antifriz, kljub temu, da nekaterim naredijo "nulti" servis (čudno, da motorno olje dolijejo). Nevem a je to huda šlamparija ali šparanje, saj ni niti važno, v glavnem so res šalabajzerji in zase vem, da se jih bom pri servisiranju avta izogibal. :evil: Škoda, ker potem take stvari mečejo slabo luč na samo znamko avta, ki pa kot taka ni neposredno ni nič kriva... :roll:

Skratka vsi ki ste tam kupili ali še boste kupili nov avto, preverite stanje antifriza!
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Pe mar 06, 2009 12:49 pm

p.s: enkrat sm ze meu podobno pri kmagu in so po posredovanju visih organou se ustrasli in naredili use for free.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe mar 06, 2009 1:10 pm

naj nekdo od lastnikov ( beri: nezadovoljni lastnik) uporabi tale obrazec, da vidimo kaj se bo "izcimilo":
http://www.kiamotors.com/Inter_Corp/Inf ... actus.aspx

in ne pozabite na moto, ki ga ima kia international:

fixing it right the first time

to očitno ne drži za slo. podružnico

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Pe mar 06, 2009 1:25 pm

adis je napisal/-a:naj nekdo od lastnikov ( beri: nezadovoljni lastnik) uporabi tale obrazec, da vidimo kaj se bo "izcimilo":

POSLANO in cakam na odg.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe mar 06, 2009 2:28 pm

adis je napisal/-a:naj nekdo od lastnikov ( beri: nezadovoljni lastnik) uporabi tale obrazec, da vidimo kaj se bo "izcimilo":

Dobro bi bilo če bi takšen obrazec imelo več znamk, ker tako počez lahko rečem da je pri nas kar nekaj sicer dobrih znamk ki pa trpijo katastrofalen odnos domačih distributerjev.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Pe mar 06, 2009 2:43 pm

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov