Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan Sr dec 02, 2009 10:47 pm

sašo5 je napisal/-a:
kamnčan je napisal/-a:
/miha je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
kamnčan je napisal/-a:drugače pa vem da ima petrol boljši dize....l

živiš v zmoti....

S takimi izjavami se ponavadi začne kreganje. Kakšen je tvoj argument? Vir? Karkoli?

Ja sašo5 dej res kšn argument k me zanima. Krega nebo, če mi da trdn dokaz da se motim bom sprejev

Adis tebi se pa opravičujem ker nism točno zračunal. Ampač še useno je poraba za divjaka kot pa za umirjeno voznico.

V Brežice se pripeljite pa bomo test naredili...(z mojim avtom) čist enostaven takšen "trotl ziher"....
P.S in sploh Reenauti imajo radi petrolovo župo in če je še poletje (temp. nad 30) idealni pogoji, da "kislica" štalo v motorju naredi....

PS.1. prvič sem junija 2006 imel svojega dizla in verjemite mi, da čaram in probavam marsikaj (ob šihtu se še ukvarjam malo s prevozi - kiper, kombi) in vedno, ko tankaš "petrola" če si šofer v pravem pomenu besede, čutiš, da mu nekaj "fali" oz. ni to to......

...kot sem rekel; komot se najavite bomo test naredili; z audijem ali sprinterjem...

kamnčan je napisal/-a:Adis tebi se pa opravičujem ker nism točno zračunal. Ampač še useno je poraba za divjaka kot pa za umirjeno voznico.

ne moreš tako porabo merit......... :roll:
Edini verodostojen način: do vrha natočit, da se nafta vidi(počasi nalivat, da se ne speni) naredit 100km in na isti "šteli" ponovit postopek...to je to... :!:

Ja očetove izkušnje so drugačne. Njemu pa ravno omv dizel ne odgovarja (no avtomobilu d se zastopmo). Zaenkt sprint dizla se ni tanku zato točno nemorm povedat kako se bi avto obnašal. Vendar sedaj ko tanka ultimax mu avto lepše teče. Problem je bil predvsem ta da mu obrati malo nihajo ko ima v prostem teku cca. 300 rpm. Sedaj ko ma konstantno tanka ultimax se je pa do umirilo. Razlogov je lahko veliko več vendar tudi na delovnem mestu slisim, ko ljudje govorijo čez omv dizel češ, da je na petrolu bolši. Sam kot delavec na omv mu ne morm kar rečt ja pa ke pejt tankat kva tle svetš. To so usi moji argumenti zaradi tega sem tudi napisal, da vem da je na petrolu bolši. Če se pa motim je pa samo še en plus za omv.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov