Patrik_A3 je napisal/-a:Tako. Danes so mi ven potegnili omv nafto pa natočli noter petrol. ker na naft od omvi se grelec niti vklopit ni želel,pa kadilo jetako da je bil avto celi v dimu. Sedaj se vozim s petrolovo nafto pa je zaenkrat še vredu. Vsekakor je dogovor servisa,da bodo tole zadevo pomagali rešit tudi če je nafta krivec. Ampak dvomim da ima omv že več kot pa 1 leto slabo nafto,ker jaz imam s tem vsako zimo probleme. Upam da se nebo preveč vse zapkompliciralo. V četrtek moram spet tja z avtom,do takrat pa bom čimveč testiral .
Rain je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:Lahko zadrži avto. Preverejeno.
.
Lahko. Pa ga ni.
Kolikor je meni jasno iz te teme je patrik avto ze dobil nazaj, kljub temu, da ni plačal. Torej je servis svojo "pravico do zadržanja" žal že spušil. Game over.
zadrzanje pa ni enako zasegu
Patrik_A3 je napisal/-a:Evo čisto frišne informacije. Webasto na petrolovo nafto deluje in avto sploh več ne kadi. ne moram vrjet. tako da je res bla nafta kriva.ne moram enostavno vrjet,kako je lahko webasto crkno,motor pa ni.
peroRS je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Evo čisto frišne informacije. Webasto na petrolovo nafto deluje in avto sploh več ne kadi. ne moram vrjet. tako da je res bla nafta kriva.ne moram enostavno vrjet,kako je lahko webasto crkno,motor pa ni.
TDI zgleda, da res vse prebavi![]()
Pa glede stroškov si se kaj dogovoril s servisom?
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov