valvoline je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cena popravila glave pa ista ali dražja kot rabljena dobra,pa še noben ti ne bo 100% garanteru da je dobr popravljena.
Poznam enega ki za 30e zrihta vsako glavo. Sam da ni počena med komorami.
Ma jaz poznam take ki še meni plačajo ko jim kaj pripeljem za delat samo da lahko delajo.Ma kje jih ti pobiraš take??Brencl prinesi mi svojo staro glavo da jo dam Valvolinu in naj jo nese temu ki ga pozna.Čejo zrihta mu dam 50€!27€ ja na LPP-ju samo brušenje/ravnanje glave.Pa to tip najbrž kar doma v garaži dela ane??Mal navari pa mal z pilo pobere višek pa gremo dalje,valvoline je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cena popravila glave pa ista ali dražja kot rabljena dobra,pa še noben ti ne bo 100% garanteru da je dobr popravljena.
čare je napisal/-a:Ma jaz poznam take ki še meni plačajo ko jim kaj pripeljem za delat samo da lahko delajo.Ma kje jih ti pobiraš take??Brencl prinesi mi svojo staro glavo da jo dam Valvolinu in naj jo nese temu ki ga pozna.Čejo zrihta mu dam 50€!27€ ja na LPP-ju samo brušenje/ravnanje glave.Pa to tip najbrž kar doma v garaži dela ane??Mal navari pa mal z pilo pobere višek pa gremo dalje,valvoline je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cena popravila glave pa ista ali dražja kot rabljena dobra,pa še noben ti ne bo 100% garanteru da je dobr popravljena.
Volvo power je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ma jaz poznam take ki še meni plačajo ko jim kaj pripeljem za delat samo da lahko delajo.Ma kje jih ti pobiraš take??Brencl prinesi mi svojo staro glavo da jo dam Valvolinu in naj jo nese temu ki ga pozna.Čejo zrihta mu dam 50€!27€ ja na LPP-ju samo brušenje/ravnanje glave.Pa to tip najbrž kar doma v garaži dela ane??Mal navari pa mal z pilo pobere višek pa gremo dalje,valvoline je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cena popravila glave pa ista ali dražja kot rabljena dobra,pa še noben ti ne bo 100% garanteru da je dobr popravljena.
joj, jst pa take glave u kontejner mečem![]()
![]()
![]()
čare je napisal/-a:Ma jaz poznam take ki še meni plačajo ko jim kaj pripeljem za delat samo da lahko delajo.Ma kje jih ti pobiraš take??Brencl prinesi mi svojo staro glavo da jo dam Valvolinu in naj jo nese temu ki ga pozna.Čejo zrihta mu dam 50€!27€ ja na LPP-ju samo brušenje/ravnanje glave.Pa to tip najbrž kar doma v garaži dela ane??Mal navari pa mal z pilo pobere višek pa gremo dalje,valvoline je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cena popravila glave pa ista ali dražja kot rabljena dobra,pa še noben ti ne bo 100% garanteru da je dobr popravljena.
čare je napisal/-a:Ja Polskava pri Mariboru pa je ena mala vas z 13 prebivalci kjer je vse napol zastonj??In kaj je naredil s tem ko jo je zafilal pa glavo zravnal??NIČ!!Najdi ti potem nekoga ki ti bo vse zrezkal pa ostalo naredil da bo glava kot treba in ti dal na to garnacijo da ne bo po 100 m isto kot je blo prej??Ga ni in kaj se ti potem splača,če rabiš še vsaj en nov dročnik in odmično??Teh motorjev je dovolj in greš in kupiš rabljeno glavo pomenjaš ventile in kar je treba še zraven oz. je slabo zmontiraš in pelješ.Še malo pa boš izdavil da poznaš nekoga ki rajso na cilindru povari in cilinder obdela...Saj v teoriji bi šlo v praksi pa ne bi dolg lavfal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov