pskoda je napisal/-a:Ah dajte no
Jaz sem kupil novega 2.0tdi in na prvem servisu 15kkm je bil olje na max prav tako na 2, 3 itd in zdaj hočte rečt, da od novega se olje in nafta mešata.
Če se bi to zgodilo bi bilo čedalje več olja in bi šel tudi krepko preko max dokler ne bi nekaj odpovedalo.
So motorji ki ne porabijo "nič" olja oz tako malo, da na šipki ni opazne razlike
Kristjan123 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ah dajte no
Jaz sem kupil novega 2.0tdi in na prvem servisu 15kkm je bil olje na max prav tako na 2, 3 itd in zdaj hočte rečt, da od novega se olje in nafta mešata.
Če se bi to zgodilo bi bilo čedalje več olja in bi šel tudi krepko preko max dokler ne bi nekaj odpovedalo.
So motorji ki ne porabijo "nič" olja oz tako malo, da na šipki ni opazne razlike
Meni od sedaj noben avto ni pil kot bi rekel ti "nič olja". Ampak poraba "nič" ni možna je pa lahko toliko malo da ne opaziš na palčki to je to. Kje je pa tista meja kar je še sprejemljivo pa ... .
Zdaj bodo skočili vsi VW fani ampak to je dejstvo.
Poznam par primerov 1,9TDI ki je načeloma buletproof motor je konkretno pil olje med intervali je bilo potrebno dolivat cca 1 l so pa motorji delali in delajo še danes ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov