WD-40 stands for "Water Displacement - 40th Attempt
3/4 kontakt sprejev je tudi mastnih

Avion: ne pozabit tudi kupit nove prve pomoči če je bila stara zalita.
WD-40 stands for "Water Displacement - 40th Attempt
Pero je napisal/-a:http://en.wikipedia.org/wiki/WD-40WD-40 stands for "Water Displacement - 40th Attempt
3/4 kontakt sprejev je tudi mastnih![]()
Avion: ne pozabit tudi kupit nove prve pomoči če je bila stara zalita.
Pero je napisal/-a:ECU je ponavadi dobro zaščiten pred vlago, če se da ga odpri obriši in osuši na zraku, tja pa jaz res nebi nič šprical.
Pa ne pozabit odklopit akumulator ko šariš po štromu.
Kako gre pri tebi armatura dol ne vem, poglej če je kje nataknjena, da jo je treba privzdignit?
Če se bom spomnil še kaj važnega ti napišem, pa veliko sreče pri reševanju avta!
Polo78 je napisal/-a:@avion: Sicer je fajn, da se podstopiš marsikaj narediti sam ampak a ne bi bilo vseeno bolje, če bi imel poleg še kakega mojstra, ki se malo bolje spozna na vse skupaj, da ne bi pokvaril/uničil še tistega kar je dobro? Čist tko dobronamerno govorim, da ne bo pomote...
Smo se pa ravno pri nas v službi pogovarjal glede poplavljenih avtov. Od sodelavca znancu je takole avto poplavilo pred 3 leti (Železniki). In kljub temu, da so avto menda popravljali trije mehaniki, sicer njegovi prijatelji in da so mu računal praktično le material, je vložil v avto cca. 3k eur, sam avto pa je bil vreden kakih 7k eur. Avto so sicer usposobili a nikoli ni bil več tak kot prej. In še par takih primerov sem slišal, da avto potem nikoli več ne dela tako kot bi moral delat... Zato resnično ne vem, če se splača takole popravljat in vlagat v avto?
Modelar je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:WD je sam po sebi masten in bo po površinah kontaktov naredil izolacijski sloj.
WD-40 je drugače razmačevalec in to kar agresiven.
avion je napisal/-a:Še vedno mi ni uspelo dobiti ven svečk...sicer sem dobil ključ za svečke...vendar je bil prekratek in nisem mogel odšraufat svečk.
čare je napisal/-a:Če iz motorja ni prej nič ven teklo potem tud not ne more,če so vse cevčice in čepi in ostalo celi kaj mislite??Edina varjanta je oddušek to je pa to.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov