Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Osebno nisem pristaš dodajanje adativov, v koliko bi bilo to priporočljivo ........................... bi to priporočal že proizvajalec vozila.
lep pozdrav
tomzzi je napisal/-a:Ni pa za pričakovat, da bo proizvajalc tega priporočal... To je jasno. Škodit pa ne more verjetno.
RedBull™ je napisal/-a:Avto popravljen ali prodan? Če je slednje, se mogoče kmalu oglasi kupec
~toMmy~ je napisal/-a:Svetujem pa tako ker si (prav tako novega) Opela NIKOLI ne želim več pri hiši.
Kaj je to "hladilnik izpušnih plinov"?tomzzi je napisal/-a:edit: ventil na hladilniku izpušnih plinov je zablokiral baje
grizli je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Svetujem pa tako ker si (prav tako novega) Opela NIKOLI ne želim več pri hiši.
Da ne bo nesporazumov, nič te ne silim, želje, izbira (in denar) so popolnoma tvoje. Ne moreš pa soditi načesa zgolj na podlagi slabe izkušnje izpred 20 let. Opli iz leta 92 nimajo kakšne večje povezave s kvaliteto novih Oplov. Tudi korejci niso več to kar so bili leta 95, ali če sem malo zloben, tudi golf še zdaleč ni več to kar je bil pred 25-imi leti. Stvari se spreminjajo in razvijajo, ne splača se biti tako (tipično slovensko) omejen in zaplankan.
~toMmy~ je napisal/-a:grizli je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Svetujem pa tako ker si (prav tako novega) Opela NIKOLI ne želim več pri hiši.
Da ne bo nesporazumov, nič te ne silim, želje, izbira (in denar) so popolnoma tvoje. Ne moreš pa soditi načesa zgolj na podlagi slabe izkušnje izpred 20 let. Opli iz leta 92 nimajo kakšne večje povezave s kvaliteto novih Oplov. Tudi korejci niso več to kar so bili leta 95, ali če sem malo zloben, tudi golf še zdaleč ni več to kar je bil pred 25-imi leti. Stvari se spreminjajo in razvijajo, ne splača se biti tako (tipično slovensko) omejen in zaplankan.
Ne govorim o Oplih izpred 20 let in nima veze z letnikom 92, sem pa vrjel v njihovo izboljšano kvaliteto po par letih, ampak potem sem večkrat poslušal zgodbe o podobnih težavah iz prve roke, enega večkrat iz različnih razlogov s svojim prižigal na kable, pobiral potnike iz enega nazaj do kampa, dokler so čakali na vleko, drugega priklapljal na računalnik, da bi ugotovil razlog za varnostni način, se vsedel v novo Astro in namesto podatkov potovalnega računalnika gledal različne napake...
Glede Golfa se strinjam.
Glede omejenosti in zaplankanosti... to bi pa znal bit tvoj (in še od koga problem), če ste moj post sprejeli s takšnim ogorčenjem. Vem, kako je, če te avto iz dneva v dan zajebava, avtor te teme je že resno omenjal menjavo in to mu svetujem, ker mu ne priporočam utopičnega upanja v "samo še to zrihtam, pa bo mir". Saj je lepo verjet v to... dokler po nešteto mukah ne "parkiraš" nekje med betonskimi kahlami in je potem, ko mehaniku ob demontaži karterja odpadajo kosi motorja, kristalno jasno, da je ves trud bil zastonj. Avtor je pokazal voljo po menjavi, očitno mu to ni spet tak (finančni) zalogaj in enostavno mu svetujem, da avto, ki mu odžira toliko časa in živcev, zamenja. Če je nasvet iz lastnih izkušenj provokacija, potem pa tudi...
Polo78 je napisal/-a:Tisti, ki avto potrebujemo za prevoz v službo iz krajev, kjer so zelo slabe povezave javnega prometa ali pa jih sploh ni, je še kako pomemben zanesljiv avto. In meni bi se cufal, da mi nov avto (sem smatram starost od 0-3 leta) ne bi delal oz. bi imel z njim reden abonma na servisu. Iz tega vidika je dober avto v smislu zanesljivosti (in ne značke) še kako nujen, čeprav jasno pomeni precejšnjo "nebodigatreba" investicijo.
Če se boš vseeno odločil za menjavo, bi sam osebno gledal v smeri korejcev ali japoncev (tudi zato, ker so se ti evropejci zamerili), v prvi vrsti nova Ceed ter i30, z Mazdo3 tudi ne zgrešiš - model je sicer napram prvima dvema v "zrelih" letih ampak to je toliko bolje, če iščeš zanesljivost, ki je pri tej znamki itak na visokem nivoju.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov