MRV je napisal/-a:kaj ti gledaš?
MBtouran je napisal/-a:1.4 86 km se NE vgrajuje vec.
MRV je napisal/-a:nisem verjel in sem šel prav pogledat. torej doba TSI je prošla? to da ima polo 1.6 in 82km je res banalno. pospešek kot golf 2, 13s. wtf?
MRV je napisal/-a:nisem verjel in sem šel prav pogledat. torej doba TSI je prošla? to da ima polo 1.6 in 82km je res banalno. pospešek kot golf 2, 13s. wtf?
Blinder je napisal/-a:MRV je napisal/-a:nisem verjel in sem šel prav pogledat. torej doba TSI je prošla? to da ima polo 1.6 in 82km je res banalno. pospešek kot golf 2, 13s. wtf?
pejdi pogledat boljše. motor je bifuel. Verjetno stari 1.6 8V, prirejen da dela na nevemkako alternativno gorivo, ki je na voljo v italji.
Marek_ je napisal/-a:Želite slišati eno tragikomično o tem tsiju oz. verigi? Proizvajalec si je z verigami opral roke. Svoje delo so zaključili z "ojačano" verigo, ki je trajala niti 10kkm... Novih rešitev ni!
pskoda je napisal/-a:Če bi jaz imel ta šrot bi ga sigurno prodal oz če ga ne bi bi sigurno nekaj naredil glede tega in bi po vsej verjetnosti zamenjal jermenice in dal zobati jermen
thunderbolt je napisal/-a:A so znani že kakšni vtisi s tujih forumov glede prenovljenega 1,2 TSI motorja? Je zdaj z motorjem, ko ima jermen vse v redu?
yashica je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če bi jaz imel ta šrot bi ga sigurno prodal oz če ga ne bi bi sigurno nekaj naredil glede tega in bi po vsej verjetnosti zamenjal jermenice in dal zobati jermen
Če imaš voljo, čas in denar ti v projekt pustim svojo šajtrgo 6 1.4tsi pa šraufaj po mili voljiMogoče ti uspe tisto kar inženirskemu oddelku vaga ni uspelo v nekaj letih
.com je napisal/-a:a si ti slučajno Janez?(tsi122)???![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov