Gosic je napisal/-a:Nevem zakaj bi se obremenjevali, če bo Kia najbolj prodajana v Sloveniji in če bo še kdaj? Slovenija je....in je ni več ( v letalskem smislu).
Važno je, da jim gre nasplošno zelo uredu. Ljudje smo si različni, vsak si izbere neko stran. Lahko si neopažen, lahko se skriješ v povprečje, lahko če ti finance dopuščajo zelo izstopaš..V kolikor ti to tako zelo pomeni ( si ženeš k srcu). Mogoče Kia res ni goljufala, glede na to, da novodobni 1.6 CRDi gre zgolj povprečno in je bolj zaprt. Velikokrat sem že slišal, da gre ravno VW veliko bolje, kolikor piše v homologacijskem kartončku. Mogoče pa je nekaj na tem. Dejstvo pa je da je dizel smrdljivec, kakorkoli se obrne.
Veronika.borghesi je napisal/-a:"Dejstvo pa je da je dizel smrdljivec, kakorkoli se obrne."
Zato pa verjetno tudi tako zelo potegne. Me prav zanima, kako bi dejansko vlekel, če bi izpolnjeval vse okoljske norme? Bi bil takšen kot pri cee'du, ali morda še bolj zaspan, kot VW ljubitelji radi očitajo vsem dizlom, ki ne nosijo TDI oznake.
Veronika.borghesi je napisal/-a:"Dejstvo pa je da je dizel smrdljivec, kakorkoli se obrne."
Zato pa verjetno tudi tako zelo potegne. Me prav zanima, kako bi dejansko vlekel, če bi izpolnjeval vse okoljske norme? Bi bil takšen kot pri cee'du, ali morda še bolj zaspan, kot VW ljubitelji radi očitajo vsem dizlom, ki ne nosijo TDI oznake.
pskoda je napisal/-a:Bencinarji niso nič kaj bolj čisti od dizla. Tole je zanimivo mal prebrat - http://www.tehnoservis.si/info/kako-del ... -za-plovbo
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov