Stefi je napisal/-a:Obenem prosim še za vaše izkušnje z zamenjano verigo in napenjalcem.
Zamenjajo, na določene momente mi je še kdaj zaropotal ampak nikoli tok hudo kukr s prvo verigo, čeprov morm potrkat da zdj mi že res dolgo ni tko da

Stefi je napisal/-a:Obenem prosim še za vaše izkušnje z zamenjano verigo in napenjalcem.
Stefi je napisal/-a:Imam občutek, da so proizvajalci 1.2 TSI motorja zaradi velikega števila napak zadevo končno vzeli resno.
yashica je napisal/-a:Stefi je napisal/-a:Imam občutek, da so proizvajalci 1.2 TSI motorja zaradi velikega števila napak zadevo končno vzeli resno.
Stvar so vzeli resno že takrat, ko so spremenili konstrukcijo ketne, ki pa mimogrede ni garant, da se stvar ne ponovi.. poznam primere, ko tudi ta ropota, ko pri norcihDokončno so rešili problem ropotanja verige z menjavo z zobatim jermenom (nova serija motorja).
pristavc je napisal/-a:Ampak da pa še kr govorite nekateri zaljubljenci da je 1.2 TSI pa 1.4 TSI dober motor, morte bit pa mau že čez nevem kaj usekani..
Blinder je napisal/-a:Če je zelo asfalt slab ti 105 konjski v drugi prestavi zavrti v prazno. In odzivnost je tako dobra, da nepoznavalec niti ne opazi, da ima turbo lag.
aklan86 je napisal/-a:Koliko pa vam kaj računajo za servis 1.2TSI. Sam se kar neprijetno presenečen.
1.servis 98€
2. servis 151€
3. servis 195€
Kaj 4. servis bo pa 250€? Si je treba stroške ketne pokriti. Najbolj pa me zmoti dejstvo da bi sam zadnji servis naredil za 70-90€, ampak zaradi garancije...
abbe je napisal/-a:aklan86 je napisal/-a:Koliko pa vam kaj računajo za servis 1.2TSI. Sam se kar neprijetno presenečen.
1.servis 98€
2. servis 151€
3. servis 195€
Kaj 4. servis bo pa 250€? Si je treba stroške ketne pokriti. Najbolj pa me zmoti dejstvo da bi sam zadnji servis naredil za 70-90€, ampak zaradi garancije...
ne mores tako posploševat. poglej na račune kaj so pri katerem servisu menjali in napiši sem,pa bomo vidl...
w1n je napisal/-a:Pojavila se mi je težava z verigo na Golfu 1.2TSI. Ker je avto letnik 2010 ni več v garanciji. Je kdo že imel podoben primer?
KlemenP je napisal/-a:w1n je napisal/-a:Pojavila se mi je težava z verigo na Golfu 1.2TSI. Ker je avto letnik 2010 ni več v garanciji. Je kdo že imel podoben primer?
Čudno moj Polo je 2010 letnik ampak imam že 2+2 garancijo, najbolje da pokličeš v avtohišo kjer si ga kupil in vprašaš kaj pa kako... Je pa dost slaba če ti ne bojo priznal al se pa raje direkt na Porsche obrni bo pomoje boljše! Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov