Blasphemer je napisal/-a:@MBTouran Na tujih forumih so nasplošno veliko bolj kritični in objektivnih do določenih znamk, ki so pri nas precej favorizirane.
yashica je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:
od mehanika kakšno manj primitivno mnenje niti ne boš dobil.
Kako lahko rečeš, da je tako mnenje primitivno, če ta oseba dejansko izvaja menjavo verig, napenjalcev, turbin... celih motorjev, če hočeš. Torej je tudi moje mnenje primitivno, ko mesečno, če že ne tedensko gledam nove motorje v dohodu ali sesutih v odhodu
PEUGEOTT 207 je napisal/-a:Pa ljudje kakšne probleme imate s temi TSI ji. Imamo Golfa 6 1.2TSI 60kkm in Beetla 1.2TSI 2kkm, pa pri golfu po 4 letih nobenih problemov, z Beetlom pa tudi ne. Res se sprašujem že odkar tema obstaja, da nevem kaj delate z avtomobili saj moji znanci nimajo nobenih problemov z TSI ji.
Cefizelj je napisal/-a:PEUGEOTT 207 je napisal/-a:Pa ljudje kakšne probleme imate s temi TSI ji. Imamo Golfa 6 1.2TSI 60kkm in Beetla 1.2TSI 2kkm, pa pri golfu po 4 letih nobenih problemov, z Beetlom pa tudi ne. Res se sprašujem že odkar tema obstaja, da nevem kaj delate z avtomobili saj moji znanci nimajo nobenih problemov z TSI ji.
Kolega ma polota 1.2 TSI 105, pri 40k km menjana veriga, zdej jih ma avto 90k pa je spet zrela za menjavo. Avto se pa vozi vsak dan na relaciji 50km v eno smer. Pelje se sicer odlično, samo kaj ti to pomaga...
PEUGEOTT 207 je napisal/-a:Pa ljudje kakšne probleme imate s temi TSI ji. Imamo Golfa 6 1.2TSI 60kkm in Beetla 1.2TSI 2kkm, pa pri golfu po 4 letih nobenih problemov, z Beetlom pa tudi ne. Res se sprašujem že odkar tema obstaja, da nevem kaj delate z avtomobili saj moji znanci nimajo nobenih problemov z TSI ji.
pskoda je napisal/-a:Saj se tudi vidi pri tej anketi, ker če je že 1001x napisano (pa ne samo na tem forumu), da je problem s temi TSI-ji, matična firma jih tako rekoč posodablja, prenavlja se še zmeraj najdejo ljudje, ki kao nimajo teh problemov. Tako da teh ljudi, ki kao nimajo problemov ne razumem, razumem pa firme ki pišejo, da niso problematični motorji, ker so seveda podmazani in imajo nekaj od tega.
ps.: kolikor ugotavljam je tukaj gor več kot 3/4 ljudi, ki jim je VW topshit ne glede kaj naredijo in jim je skoraj menjava mašine na 10kkm redni servis
knt je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:PEUGEOTT 207 je napisal/-a:Pa ljudje kakšne probleme imate s temi TSI ji. Imamo Golfa 6 1.2TSI 60kkm in Beetla 1.2TSI 2kkm, pa pri golfu po 4 letih nobenih problemov, z Beetlom pa tudi ne. Res se sprašujem že odkar tema obstaja, da nevem kaj delate z avtomobili saj moji znanci nimajo nobenih problemov z TSI ji.
Kolega ma polota 1.2 TSI 105, pri 40k km menjana veriga, zdej jih ma avto 90k pa je spet zrela za menjavo. Avto se pa vozi vsak dan na relaciji 50km v eno smer. Pelje se sicer odlično, samo kaj ti to pomaga...
Pa to menjajo v garanciji, al vsakič plača, da mu očke ven vrže?
kx500 je napisal/-a:Pri velikem servisu avtomobilov, ki imajo vgrajeno verigo za pogon odmičnih gredi, ne smemo pozabiti, da je pri teh motorjih še zmeraj potrebno zamenjati
vodno črpalko, mikro jermen, šponarje mikro jermena, kakšno jermenico,... Zato trditev, da motorji, ki imajo vgrajeno verigo nimajo velikega servisa ne drži.
Lahko povem, kot primer, da je cena "materiala" za veliki servis renaultovega 2.0dci motorja (ki ima vgrajeno verigo) občutno višja kot cena materiala za 1.9dci
motor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov