tomson je napisal/-a:A mi lahko kdo pove, kako je zdaj z 1.2 TSI v Rapidu. Namreč kolega ga kupuje, pa so mu tam povedali, da so težave odpravljene, da je sedaj jermen in ne več veriga.
Je to res? Al je še vedno veriga, sam druga, ki pa ne odpravi povsem težav.
Kako je sedaj s tem?
Blasphemer je napisal/-a:Že stokrat napisano, v rapidu je še star 1.2 TSI z ketno, tako da prodajalec laže v tem primeru.
yashica je napisal/-a:Kolikor mi je znano so posebno usposobljeni modeli na Verovškovi. Vprašanje je ali zavestno lažejo ali so tako nesposobni, da ne vedo kaj prodajajo.
Bucko99 je napisal/-a:sem pa zadnje čase malce hodil po salonih, in sploh ne razumem kako nekateri sploh kaj prodajo![]()
Reaper85 je napisal/-a:Par vprašanj.
1. kateri motorji od teh so sploh prizadeti pri Golfu 6/Sciroccotu:
1.4 TSI 90kW/122KM
1.4 TSI 118kW/160KM
1.8 TSI 118kW/160KM (Siddharta 2009 omejena izdaja)
2.0 TSI 155kW/210KM
2. Ali se problemi z verigo lahko pojavijo kadarkoli od 10-150k? Sprašujem zato, ker dobiš takega s 170k (Scirocco 1.4 160) in takega s 14k.
Se pravi, če je problem pri večini šele pri okoli 100k, potem zame, ki delam malo km, bi prišel v poštev tak s 14k km, ker bi ga imel potem lahko še 10 let.
3. Kako je z novim Golfom 7, imajo tudi kakšne napake?
Blasphemer je napisal/-a:Že stokrat napisano, v rapidu je še star 1.2 TSI z ketno, tako da prodajalec laže v tem primeru.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov