Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Kaj pa če bi najprej priklopil vozilo na tester??
Lep pozdrav
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Kakor kje, ene delavnice to obračunavajo, druge ne. V koliko pa ima kakšen uporabnik foruma tester v vaši bližini ...................... in bi bil pripravljen pomagati ...................... je na kraju samo kakšna pijačkaBo pa potrebno napisati od kje se tipka ..................
Lep pozdrav
jeronimo je napisal/-a:Priklop na tester bi ti lahko jaz uredil
piagolo je napisal/-a:Ali ti takrat, ko utripa lučka svetijo štop lampe, če pritisneš na zavoro?
momo je napisal/-a:Jaz sem imel podoben primer, pri Audiju A3 prve generacije, lučka oranžna z narisano spiralo ( tudi za predgretje) je utripala in avto je bil brez moči... zamenjali smo stop stikalo ( "stop šalter" ) in po tem je bilo vse ok. Mogoče to kaj pomaga ni pa nujno. Upam, da porihtaš.
egotdi je napisal/-a:momo je napisal/-a:Jaz sem imel podoben primer, pri Audiju A3 prve generacije, lučka oranžna z narisano spiralo ( tudi za predgretje) je utripala in avto je bil brez moči... zamenjali smo stop stikalo ( "stop šalter" ) in po tem je bilo vse ok. Mogoče to kaj pomaga ni pa nujno. Upam, da porihtaš.
Ma moč sm k ga prtisnes tm okol 4000 obratov izgubi močč in zacne kadit..Sm pa preklopu na tester in je pokazal da je stop stikalo zanič..Sm nevem ka ma to veze z močjo??
abbe je napisal/-a:egotdi je napisal/-a:momo je napisal/-a:Jaz sem imel podoben primer, pri Audiju A3 prve generacije, lučka oranžna z narisano spiralo ( tudi za predgretje) je utripala in avto je bil brez moči... zamenjali smo stop stikalo ( "stop šalter" ) in po tem je bilo vse ok. Mogoče to kaj pomaga ni pa nujno. Upam, da porihtaš.
Ma moč sm k ga prtisnes tm okol 4000 obratov izgubi močč in zacne kadit..Sm pa preklopu na tester in je pokazal da je stop stikalo zanič..Sm nevem ka ma to veze z močjo??
ima veze sploh pri dizlu.
zamenjaj stikalo in se vozi dalje lepo.
vsak dizel pri 4000 zgubi moč..(govora je o starejših dizlih)
egotdi je napisal/-a:abbe je napisal/-a:egotdi je napisal/-a:momo je napisal/-a:Jaz sem imel podoben primer, pri Audiju A3 prve generacije, lučka oranžna z narisano spiralo ( tudi za predgretje) je utripala in avto je bil brez moči... zamenjali smo stop stikalo ( "stop šalter" ) in po tem je bilo vse ok. Mogoče to kaj pomaga ni pa nujno. Upam, da porihtaš.
ima veze sploh pri dizlu.
zamenjaj stikalo in se vozi dalje lepo.
vsak dizel pri 4000 zgubi moč..(govora je o starejših dizlih)
Ja moj pr 4000 izgubi moč.Sm ga meu na testerju pa dela stikalo.Edino ksn kabel od stikala..
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov