primozek68 je napisal/-a:Kaj bi ti rad, namesto 40€, dal za tole 35€?? Če nimaš denarja prodaj avto. Če imaš denar za servis, pejt v Potokar, Stahl..., Moto..., Cop... in lepo vprašaj prodajalca, če bo še kej skonto pa mir.
zzitop je napisal/-a:Mann filtrov prejšnji uvoznik več ne uvaža, tako da znajo zato biti res dražji. Morda bo zato Ebay še najboljša rešitev, če jih vzameš pri istem dobavitelju, zna biti poštnina dovolj nizka.
Jaz pa bi v tej situaciji raje naročil MAHLE. Uporabnik @hippo jih ima res zelo ugodno. Skoraj prepričan sem, da najugodneje.
Euroton im Mann. Kaj pa ribiš točno?thaking je napisal/-a:zzitop je napisal/-a:Mann filtrov prejšnji uvoznik več ne uvaža, tako da znajo zato biti res dražji. Morda bo zato Ebay še najboljša rešitev, če jih vzameš pri istem dobavitelju, zna biti poštnina dovolj nizka.
Jaz pa bi v tej situaciji raje naročil MAHLE. Uporabnik @hippo jih ima res zelo ugodno. Skoraj prepričan sem, da najugodneje.
Hvala za info, kaj je poleg Mahle in MANN še primerljivo glede kakovosti ?
fare je napisal/-a:Euroton im Mann. Kaj pa ribiš točno?thaking je napisal/-a:zzitop je napisal/-a:Mann filtrov prejšnji uvoznik več ne uvaža, tako da znajo zato biti res dražji. Morda bo zato Ebay še najboljša rešitev, če jih vzameš pri istem dobavitelju, zna biti poštnina dovolj nizka.
Hvala za info, kaj je poleg Mahle in MANN še primerljivo glede kakovosti ?
zzitop je napisal/-a:Primerljivi pa so filtri Hengst, ampak spet ne vem, če se dobi pri nas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov