Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Lew1988
Nov uporabnik

twingo 1997

Napisal/-a Lew1988 Če feb 13, 2014 4:58 pm

Pozdravljeni.

Imam renault twingo wind, letnik 1997, motor d7f. Pred približno 2 mesecema se mi je pojavila težava, da je avto izgubil moč, zlasti med nižjimi vrtljaji, ter začelo trest in cukat, občutek sem imel kot da dela po 3 cilindrih. Včasih pa je tudi ugasnil. Potem sem ga imel pri mehaniku, je zamenjal svečke in vžigalne kable, in je avto delal normalno 2 tedna. potem pa se začelo isto dogajati, in so bile zamenjani injektorji (dize). prvo so bile zamenjane z rabljenimi od cliota, pa je je nekaj časa lepo delal, potem pa spet težave. pa pri teh injektorijh od cliota se mi je poraba malo povečala, zato sem potem ponovno zamenjal injektorje. ti kateri so zaj vgrajeni so pa od twingota 2000 letnik. približno en mesecje vredo delovalo potam pa spet isto. ( novih nisem kupil ker so predrage 80 pride 1 komad) nakrar je bila še menjana vžigalna tuljava, 2 dni delal ok, zdaj pa spet isto... zaj pa sem že rahlo obupan ker nevem več kaj se da še storiti... sem ža kar nekaj denarja vložil v avto, rezultata pa ni videti. prosim za kaki nasvet oziroma če kdo pozna kakega mojstra v mb ali okolici.

hvala za pomoč

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: twingo 1997

Napisal/-a Fan Če feb 13, 2014 8:04 pm

Pozdravljeni

Imeti v lasti vozile = strošek.

Takšno ceneno popravljanje, kot ste si ga vi zamislili, je pa najdražje!! Skratka, vgradnja starih delov, ni pot do uspešnega popravila. Ne bi bilo slabo, da bi za začetek napisali, kaj se je novega vgradilo, kaj pravi tester, kaj pravijo podtlačne cevke okoli motorja..................

Lepp pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov