Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Se popolnoma strinjam, da bi lahko bilo boljše narejeno ........................... pa vendar, za nabavno ceno, pri toliko opreme .................. ne morete pričakovati preveč kvalitetne izdelave - nekje se je moralo prihraniti.
Zapeljite se do Graca, mogoče se najde kakšna aftermarket roba, ki ne bo kvalitetna, bo pa poceni ( če je original škart, s lahko mislite, kakšni so šele ponaredki ).
Lep pozdrav
dennisCe je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Se popolnoma strinjam, da bi lahko bilo boljše narejeno ........................... pa vendar, za nabavno ceno, pri toliko opreme .................. ne morete pričakovati preveč kvalitetne izdelave - nekje se je moralo prihraniti.
Zapeljite se do Graca, mogoče se najde kakšna aftermarket roba, ki ne bo kvalitetna, bo pa poceni ( če je original škart, s lahko mislite, kakšni so šele ponaredki ).
Lep pozdrav
ali mi niste govorili, da vi nabavljate "original stvari" v Gracu in da so nekaj cenejše? a sedaj pa je že kar škart? mislim, da bom o teh dogodivščinah odprl posebno temo, ker sem zasledil na drugih forumih podobne zgodbe.
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
AU je napisal/-a:Jaz bi ti tudi svetoval ebay.
primer: http://www.ebay.co.uk/itm/NISSAN-QASHQA ... 1235945041
Lp
vidiber je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
Spoštovani,
hlava za namig. A imaste slučajon kakšen konkreten naslov takšne trgovine v Gradcu? Po mojem ponaredek ne more biti nič slabše narejen, kot tale original.
Fan je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
ali mi niste govorili, da vi nabavljate "original stvari" v Gracu in da so nekaj cenejše? a sedaj pa je že kar škart? mislim, da bom o teh dogodivščinah odprl posebno temo, ker sem zasledil na drugih forumih podobne zgodbe.
Pozdravljeni
Naj vas malo popravim! Jaz nabavljam v Salzburg-u ( Austrija ).
V koliko bi pazljivo bral, bi mogoče opazil, da avtor teme sam opisuje, kako so se začele ročke luščiti .......................... torej se bi dalo sklepati, da ni kvaliteten izdelek. No in če ste prvi stavek razumel, vam bo mogoče jasno, da kakšen ponaredek ne bo kaj bolj kvaliteten. V mojem pisanju, pa je bil samo namig, če je original zanič in predrag, se zna zgoditi, da bo tudi ponaredek zanič, čeprav cenejši. Zakaj Grac? Ker sem iz avtorjevega pisanja sklepal, da je iz Maribora, torej mu je to najbližje!
In ja, v koliko bi bolje pogledali, bi opazili, da sem ga najprej poslal na pooblaščenca!
Lep pozdrav
dennisCe je napisal/-a:Fan je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
Pozdravljeni
Naj vas malo popravim! Jaz nabavljam v Salzburg-u ( Austrija ).
V koliko bi pazljivo bral, bi mogoče opazil, da avtor teme sam opisuje, kako so se začele ročke luščiti .......................... torej se bi dalo sklepati, da ni kvaliteten izdelek. No in če ste prvi stavek razumel, vam bo mogoče jasno, da kakšen ponaredek ne bo kaj bolj kvaliteten. V mojem pisanju, pa je bil samo namig, če je original zanič in predrag, se zna zgoditi, da bo tudi ponaredek zanič, čeprav cenejši. Zakaj Grac? Ker sem iz avtorjevega pisanja sklepal, da je iz Maribora, torej mu je to najbližje!
In ja, v koliko bi bolje pogledali, bi opazili, da sem ga najprej poslal na pooblaščenca!
Lep pozdrav
malo sem pogledal po drugih forumih.. http://www.mazda-si.net/lofiversion/ind ... t6312.html
vidiber je napisal/-a:AU je napisal/-a:Jaz bi ti tudi svetoval ebay.
primer: http://www.ebay.co.uk/itm/NISSAN-QASHQA ... 1235945041
Lp
Ja, tale e-bay mi je že od nekdaj v izziv. Malce sem poiskusil, toda sredstvo za plačilo si moram urediti. Ne vem, kaj je najvarneje in najzanesljivejše.
Ivan36 je napisal/-a:Tale prvi Qashqai je jajac od avta sramota za Nissanzanič optika koles sedaj pa še rezalne kljuke
bruhhh pa toook jih hvalite
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov