RedBull™ je napisal/-a:Je napenjalec nov ali star? Je bil motor v pogonu in je takole potegnilo jermen? Če ja...
imam občutek, da je napaka v samem napenjalcu, ker le tega sedaj vleče postrani in posledično tudi jermen ne stoji tako kot bi moral. Potrebna bo menjava kompletnega napenjalca, v nasprotnem primeru bo enkrat vrglo dol jermen, in če boš imel še to smolo, ga bo zagrabila jermenica glavne gredi in ogromna škoda je lahko hitro tu.
Rupiman je napisal/-a:Če pa dam jermen bliže motorju, pa spet ni po pravilih RENAULTA, saj vsi serviserji pravijo, da mora biti na zunanji strani nameščen...
čare je napisal/-a:Pa je to šponar al rolca?'Pride zadaj podložka ki je nisi dal?Za moje pojme to ni OK in bi jermen premaknil en zob bolj noter
čare je napisal/-a:Za moje pojme to ni OK
joztom je napisal/-a:Če imaš predpisan 6PK mora biti na 6 ripen. Dostikrat postrani potegne šponar za mikrojermen. Malo bolje si poglej delovanje.
kamal je napisal/-a:Jaz imam enak motor. Jermen imaš taprav. Montiran mora biti stran od mašine, ker drugače bi ti itak šaral po ohišju zobatega jermena, ker gre zelo na knap. Jermen je pri meni cel na napenjalcu in nič ne gleda čez. Ostalo zgleda pa ok.
Rupiman je napisal/-a:kamal je napisal/-a:Jaz imam enak motor. Jermen imaš taprav. Montiran mora biti stran od mašine, ker drugače bi ti itak šaral po ohišju zobatega jermena, ker gre zelo na knap. Jermen je pri meni cel na napenjalcu in nič ne gleda čez. Ostalo zgleda pa ok.
A maš gor original RENAULT napenjalec ali kopijo? Jaz sem kupil kopijo v GMT.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov