Če res voziš večinoma takole, potem je 7,5 absolutno preveč.somebody.27 je napisal/-a:Vozim predvsem na avtocesti 80% in poraba se mi giblje po mojih izracunih nekje okoli 7.5 in to zmerne voznje 130km/h pri cca 2300obrati, neteram ga.
somebody.27 je napisal/-a:Zivjo forumasi,
Odkar sam kupu omenjen avto spremljam njegovo porabo in menim da je visoka, ce primerjam ostale porabe na porabi.si. Prebral sem skoraj vse ostale poste na temo "porabe" nekaj sem izvedel, sedaj pa mogoce da slisim mnenja za moj primer. Res da je to moj prvi Tdi auto pa mogoce se mi zdi vse novo.
Vozim predvsem na avtocesti 80% in poraba se mi giblje po mojih izracunih nekje okoli 7.5 in to zmerne voznje 130km/h pri cca 2300obrati, neteram ga.
A je to uredu, glede na ostale objave,ki se gibljejo okol 6 in na specifikacijo ki pravi da na avtocesti tudi po 5 litrov poraba.
Mogoce imate kaksen nasvet kaj pregledat da bi zmansal porabo. Verjetno lezi nekje uzrok vsemu temu?
čare je napisal/-a:Dobi nekoga z VAG-COM-om ki zna tudi delat z njim pa se malo zapeljita in spremljajta parametre.
čare je napisal/-a:Kok ma pa to čuda kilometrov pa še a je poraba računana na roke al po BC-ju?
sosed je napisal/-a:Smo mel takega quatrota. Smo doma v hribih in je imel povprečje 7,5
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov