Fan je napisal/-a:vozim Amerikanca.
muc397 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Evo, po šestih letih sem prodal Tourana 2.0 TDI, sedaj starega 10 let. Dober avto, praktičen, pregleden, dober motor. Toda kvaliteta pod nivojem. Črički, slaba plastika, občutljiva na praske. In vsaj dve okvari letno: ventilatorja za klimo in motor, ena loputa v motorju, obvolanska ročica, Webasto, ključavnica zadnjih vrat, mehanizem za steklo vrat... Redno servisiran. Ne kritiziram VW na splošno, ampak mojega Tourana. Sem vozil Renoje, Fiata, Škodo.. Ja je bilo nekaj napak, ampak ta Touran je bil pa krepko pod nivojem vseh. Pa vaše izkušnje? Ni treba razviti kritiziranja znamk na počez, samo vaše izkušnje z vašim avtom me zanimajo.
LP, M
sonic je napisal/-a:Fan je napisal/-a:vozim Amerikanca.
Katerega pa? Ali sodeluješ tudi kaj na V8 forumu?
BoneS je napisal/-a:poznam se enga tourana, vztrajnik, verjetn se menjalnik v kratkem, senzor plinov (ne vem kak se rece)..
Motor 1.9, letnik 08 ce se prou spomnem..
Js vem, da se nemcev al pa evropskih avtov ne dotaknem vec. 5 let vozm neevropski avto pa nimam nobenih problemov, nobenih okvar, nobenih izrednih servisev ipd...
emozul je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:poznam se enga tourana, vztrajnik, verjetn se menjalnik v kratkem, senzor plinov (ne vem kak se rece)..
Motor 1.9, letnik 08 ce se prou spomnem..
Js vem, da se nemcev al pa evropskih avtov ne dotaknem vec. 5 let vozm neevropski avto pa nimam nobenih problemov, nobenih okvar, nobenih izrednih servisev ipd...
In kaj sedaj voziš, če ni skrivnost?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov