mmm36 je napisal/-a:... klima mi normalno hladi ...
mmm36 je napisal/-a:... ker mi stekla takoj odrosi...
sosed je napisal/-a:imam enakega dizla in kompresor se sliši ko se vklopi...tega ne moreš preslišat...
Pod avtom ne boš nič videl, ali ti spušča plin. Zakaj se sekiraš, če ti očitno klima deluje? Sicer pa lahko vidiš če vklopi tako, da gledaš jermenico kompresorja. Zunanji del se vedno vrti; prosi kolega, naj ti ročno vklopi klimo - če začne vrteti še sredinski del jermenice, potem kompresor deluje.mmm36 je napisal/-a:Saj to mi ni jasno, ker mi stekla takoj odrosi. Pa tudi videti ni, da bi kje kaj spuščalo, ker sem pogledal pod avto.
Lej, če ti je zmanjkalo plina pomeni, da nekje pušča. Jaz pri letniku 2008 nisem še nikoli filal, pa dela klima super (izmerjena dT).mmm36 je napisal/-a:Res je, da sem najprej napisal, da mi klima hladi. Vendar pa moram najprej napisati, da sem laik glede tega in , da sem se zmotil. Potem pa sem ugotovil, da mi verjetno klima ne dela, zaradi tega, ker mi ni naredilo nikoli tistega klika, da se klima vklopi. Bil pa sem zraven, ko mi je klimo serviser servisiral. Plin verjetno še nikoli ni bil zamenjan oz. napolnjen. In zato ga verjetno ni bilo nič več. Mi je pa tudi vse pregledal ali kje kaj spušča ali ne.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov