Originalni zavorni koluti in obloge (komplet spredaj) z vgradnjo
263,30 €
Servis z menjavo olja DPF (z njihovim oljem)
127,36 €
Tomsonman je napisal/-a:Diski so dejansko fuč, so me na servisu že nekaj mesecev nazaj opozarjali da gredo h koncu, pred nekaj dnevi pa se je prižgala še lučka (senzor) na diskih.
Sklopka pa očitno da je tudi obrabljena. Vzvratno se vsakič drugič ali tretjič zatakne, je treba spustit sklopko in še enkrat, potem gre, če pa grem čisto čisto počasi v vzvratno in se na sredini ustavim, se pa sliši malo tišji zvok ki ne odneha, hrrrrrrrr.....
ban je napisal/-a:To da se občasno zatakne šaltkebel ko daš v rikverc ni nujno da je sklopka. To se dogaja tudi na drugih avtih, tudi moj ni izjema pa je sklopka še čisto dobra.
Tomsonman je napisal/-a:ban je napisal/-a:To da se občasno zatakne šaltkebel ko daš v rikverc ni nujno da je sklopka. To se dogaja tudi na drugih avtih, tudi moj ni izjema pa je sklopka še čisto dobra.
Ampak čisto vsakič, če grem počasi in se na sredini ustavim, med prestavo, s stisnjeno sklopko, slišim tisti tišji zvok hrrrrrrrr ki ne odneha dokler ne dam do konca v prestavo. A to je potem tudi normalno?
Tomsonman je napisal/-a:Sej sem šel po strokovno mnenje, v Špan, ki so pooblaščeni servis za Škodo.....
Tomsonman je napisal/-a:Prav veliko časa nimam, da bi sam iskal in naročal dele iz tujine, ker mi že nekaj dni utripa lučka (senzor za zrabljene diske) ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov