Napisal/-a MMGOKA6574 Po jun 23, 2014 1:22 am
Na prvem avtomobilu je težava z bulama na 2-eh od štirih Goodyear pneumatikah(ti 2.pneumatiki sta spredaj zadaj sta še Savini in sta letnik 2012 december res sta kakšno leto in nekaj mesecev bili v skladišču a ko sta bili zmontirani tega ni bilo tole sem opazil šele pred nekaj dnevi,ko sem se peljal po avtocesti - tedenska vinjeta prej se nisem vozil po avtocesti) na drugem avtomobilu pa je težava tale - tresenje volana pri vožnji nad 110.km - najbolj intezivno je bilo pri 130.km/h - na avtocesti seveda a pri hitrosti 150-170.km/h sem imel občutek,da je nekoliko manjše - enako gre za pneumatiki Goodyear exellence a dimenzije 195/65 R15 - katere imajo prevoženih 2000.km - po regionalnih cestah in mestu in nekaj malega avtocesta in nisem vozil po jamah in po robnikih in tlak v njih je predpisan 2,5.bara pravtako so bila platišča pred temi 2000.km centrirana in avto je imel tehnični pregled mesec dni nazaj.
Vaša mnenja in nasveti - enako dobrodošli - preden obiščem vulkanizerja,da vidim ali bo potrebno novo centriranje ali je vzrok kje drugje - platišča so pa jeklena na tem avtomobilu in tresenja volana do 90.km ni čutiti potem se od 100 do 110 začenja in stopnjuje proti 130.km/h.
Lp, Matjaž