Nasveti in napotki ter povpraševanja...

marhyo
Nov uporabnik

Namerno onesposobljanje avtomobila

Napisal/-a marhyo Ne jun 29, 2014 7:38 am

Ali je možno namerno onesposobiti avtomobil na parkingu v parih minutah. Recimo imam en problemček z eno osebo (osebne zamere) in sem opazil, da je avto od te osebe bil parkiran blizu mojega (v vidnem polju). V okvirju nekaj minut je moj avto začel delovati nenavadno. Začel cukat, se trest ter izgublja na moči (na primer v polžu v garažni hiši v drugi prestavi ugasne motor). Ali je možno, da bi bilo karkoli vstavljeno v izpuh? Ali pa karkoli drugega, ali pač naključje, da je prišlo do kakšne okvare ravno v tistem času?

aereo132
Novinec

Re: Namerno onesposobljanje avtomobila

Napisal/-a aereo132 Ne jun 29, 2014 1:36 pm

mislim da je to nakljucje razen ce je imel dostop do motornega dela. brez tega ti pa lahko pokvari dovod goriva(cevke pod avtom) cevke od zavor (za gumo) , pa se kaj se najde ce bi dal kaj v avspuh in ga zamasil nebi avto vzgal v nasprotnem primeru bi se zagalo to v avspuhu , mislim da je bolj logicno ce bi polil zavorno olje ali spraskal avto

marhyo
Nov uporabnik

Napisal/-a marhyo Ne jun 29, 2014 4:01 pm

hvala za odgovor

imam pa še eno vprašanje...bojda bi naj bile svečke hin...če se recimo danes vozim s takšnimi okvarjenimi svečkami, lahko pride še do hujše okvare? danes bi naredil samo par kilometrov, nič več

Uporabniški avatar
sparky
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a sparky Ne jun 29, 2014 4:11 pm

Zaliva ga ker nima iskre..sicer pa, daj bodi dec ne pa otrok kot on, če boš pa opazil kakšne namerne poškodbe pa pač pokliči policijo :huh:

marhyo
Nov uporabnik

Napisal/-a marhyo Po jun 30, 2014 11:32 am

sparky je napisal/-a:Zaliva ga ker nima iskre..sicer pa, daj bodi dec ne pa otrok kot on, če boš pa opazil kakšne namerne poškodbe pa pač pokliči policijo :huh:

to je bil namen, da vem v dokaz...sedaj vem, da gre le za naključje hvala bogu in se mi ni treba ukvarjat s tem
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov