JamesTheMan je napisal/-a:Zanima me ali ima/je imel kdo podobne probleme?
Tako naj bi bilo pri vseh avtih, lohk pa da so si zdej kej novega spomnil.mirko123 je napisal/-a:Sem sprobal še pri zunanji temperaturi 28°C. Klimo imam načeloma vedno nastavljeno na 22°C. Preden sem šel iz avta sem izklopil klimo. Po kakšni uri sem avto vklopil in klima je bila izklopljena kot sem jo pustil.
Akumulator nima veze s klimo.čara je napisal/-a:Ta isti vrag je pri našem avtu. Sicer qashqai. In lih zdaj jima je crknil akumulator in to čez mejo, avto ima maximalno 6 let. In tuhtam, da bi lahko bilo povezano s tem, da se vedno ob vžigu vklopi klima. Bom sicer pretestirala te dni, ko bo avto s starima vred nazaj. Ampak jaz ne morem dorečt fotru, da klime NE RABI za ogrevanje kabine, za vzdrževanje temperature, če pa je zunaj 15 stopinj on pa klimo na 23.
Če prav mislim, klima žre moč akumulatorja, če se avtomatsko zažene vsakič ob vžigu? Je kaka opcije da se vsaj prag za avtomatski vžig nastavi na 25 stopinj?
Boh ne daj pa ,da bi vozil z odprtimi okni vsaj pri nižjih hitrostih, da se prezrači.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov