Rebulus je napisal/-a:Se opravičujem, ker se tako pozno javljam, ker sem veliko na poti, težko avto puščam pri mehaniku... Polosovine so bile na "pregledu" in zaenkrat naj bi bile ravne je pa res, da se "mikro tresenje" zdaj pojavlja tudi v višjih prestavah, kadar pritiskam na plin. Tresenje je seveda še vedno najmočnejše v koncu 2. in začetku 3. prestave. Marsikdo bi rekel, da je avto star, vendar bi vseeno to rad opravil predno gre kaj drugega h vragu... Če je kdo pripravljen v doglednem času napako diagnosticirat in odpravit, mi lahko piše na rebulus.spam afna gmail.com pa se lahko slišiva za termin. LP
ESX je napisal/-a:valda počak da utrga
Rebulus je napisal/-a:Številka prevoženih kilometrov je z dneva v dan višja, tresenje postaja pogostejše in brnenje pod nogami je čutit že v vsaki prestavi. Ugotovil sem, da je najbolj intenzivno, ko je volan raven in precej ublaženo, če imam 2 sopotnika v avtu enega na sopotnikovem sedežu in enega zadaj desno od mene (torej teža prevladuje na sopotniški strani). Nekaj je začelo občasno rožljati. Ma kdo voljo poskusit odpravit, ali počakamo, da reč utrga?...
Rebulus je napisal/-a:Zdravo! Tresenje se je popolnoma ustavilo po menjavi dela polosovine, ki gre v menjalnik. Pred tem smo seveda zamenjali pol avtomobila... Neka vezna masa je bila raztrgana in scufana. Kakorkoli, zdaj je mir...
lurin je napisal/-a:Verjetno vtična gred na desni strani menjalnika?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov