mihaing je napisal/-a:Fantje,
pozna kdo "domačega" avtokleparja, ki bi mojega hrošča poštimal v "nulo" kar se karoserije tiče. Lokacija mi je vseeno, najraje pa bi videl, da je z Dolenjske.
Nujno se mora spoznati tudi na zgodovino teh vozil, saj želim avto vrniti po izgledu kar nekaj let nazaj.
Je kar nekaj majstrov, ki se z tem ukvarjajo z Hrošč kluba, a večina se jih ima za zlatarje in so cene nenormalne.
kontakt na ps
Mgajvr je napisal/-a:povej koliko si pripravljen vložit v obnovo, ter v kakšnem stanju je hrošč?
NoF3ar je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:povej koliko si pripravljen vložit v obnovo, ter v kakšnem stanju je hrošč?
Točno tako. Fajn je če se napises kot ti je nekdo prej ze omenil ali je Jugo ali Ovali. Vedi da če zelis ovali obnovit v 1A stanje tud 10.000€ včasih ni dovol
mihaing je napisal/-a:Fantje,
pozna kdo "domačega" avtokleparja, ki bi mojega hrošča poštimal v "nulo" kar se karoserije tiče. Lokacija mi je vseeno, najraje pa bi videl, da je z Dolenjske.
Nujno se mora spoznati tudi na zgodovino teh vozil, saj želim avto vrniti po izgledu kar nekaj let nazaj.
Je kar nekaj majstrov, ki se z tem ukvarjajo z Hrošč kluba, a večina se jih ima za zlatarje in so cene nenormalne.
kontakt na ps
grega983 je napisal/-a:Eh, to je čist bv. Nč rje, avto pa čist kompleten. Pa še bug je. Najdeš konce za večino variant in letnikov
Mazda2 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Eh, to je čist bv. Nč rje, avto pa čist kompleten. Pa še bug je. Najdeš konce za večino variant in letnikov
A to leti na moj link obnove Hrošča? Sicer kaj pa sploh je razlika med VW Beetle in VW Bug, ko že omenjaš, da je bug, čeprav tudi naslov videa je tak, kaj ni to eno in isto?
grega983 je napisal/-a:Mazda2 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Eh, to je čist bv. Nč rje, avto pa čist kompleten. Pa še bug je. Najdeš konce za večino variant in letnikov
A to leti na moj link obnove Hrošča? Sicer kaj pa sploh je razlika med VW Beetle in VW Bug, ko že omenjaš, da je bug, čeprav tudi naslov videa je tak, kaj ni to eno in isto?
Isti ti je šmorn
Mazda2 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Mazda2 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Eh, to je čist bv. Nč rje, avto pa čist kompleten. Pa še bug je. Najdeš konce za večino variant in letnikov
Isti ti je šmorn
Kaj si pa potem hotu povedat s tem, ko si napisal: Pa še bug je ?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov