King1 je napisal/-a:Lej oprosti mi ampak fakkk no kok si dosadan z tem tvojim golfom... Pa dej vsako mikro napako objavi na forumu pa se jadaj kok si bogi in kak falus od avta imaš!!! Enkrat za vselej... prodaj šrot in kupi nekaj drugega!!! Ne razumem, da se ti da z temi malenkostmi ukvarjat. Nimaš nič drugega za počet?
noctiferia je napisal/-a:Pri meni na leonu je bila preparjena cevka na filtru zbiranja hlapov(vsaj mislim da se mu tako reče).Najveretneje ena cevka pušča in se vonj po bencinu širi v kabino.
čare je napisal/-a:Avto? Sneta/počena cev odduška?
jordan je napisal/-a:jaz sem imel 15cm cevko pri motorju preparjeno in so ven uhajali plini, me je kar glava bolela, tako je smrdel
pinny je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Lej oprosti mi ampak fakkk no kok si dosadan z tem tvojim golfom... Pa dej vsako mikro napako objavi na forumu pa se jadaj kok si bogi in kak falus od avta imaš!!! Enkrat za vselej... prodaj šrot in kupi nekaj drugega!!! Ne razumem, da se ti da z temi malenkostmi ukvarjat. Nimaš nič drugega za počet?
kaj pa naj potem člouk na tvoje teme poreče?![]()
peace brothers![]()
nočko
BoneS je napisal/-a:A se to pojavlja po tocenju goriva (npr poln tank)?
King1 je napisal/-a:noctiferia je napisal/-a:Pri meni na leonu je bila preparjena cevka na filtru zbiranja hlapov(vsaj mislim da se mu tako reče).Najveretneje ena cevka pušča in se vonj po bencinu širi v kabino.
Hvala... samo še ugotovit moram kje je ta cevka.
lpčare je napisal/-a:Avto? Sneta/počena cev odduška?
Bencinar 1.8t. Mi lahko kdo pove kje bi ta cev bla. Hvala
lpjordan je napisal/-a:jaz sem imel 15cm cevko pri motorju preparjeno in so ven uhajali plini, me je kar glava bolela, tako je smrdel
Kje pa je ta cevka približno?
lppinny je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Lej oprosti mi ampak fakkk no kok si dosadan z tem tvojim golfom... Pa dej vsako mikro napako objavi na forumu pa se jadaj kok si bogi in kak falus od avta imaš!!! Enkrat za vselej... prodaj šrot in kupi nekaj drugega!!! Ne razumem, da se ti da z temi malenkostmi ukvarjat. Nimaš nič drugega za počet?
kaj pa naj potem člouk na tvoje teme poreče?![]()
peace brothers![]()
nočko
Dobro jutro...![]()
lpBoneS je napisal/-a:A se to pojavlja po tocenju goriva (npr poln tank)?
Dec pojavlja se ko je poln in ko je prazen... skoz je vonj prisoten!!
lp
jordan je napisal/-a:
na tem motorju pri audiju je čisto zgoraj nad desnim kolesom. Črna plastična rebrasta cevka, na vsaki strani dva čepka. Lahko ti tudi fotografiram. Preprosto dostopna, le snameš jo.
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=97449&p=1608251#p1608251
King1 je napisal/-a:
..... sem pregledal vse cevi tudi pod pokrovom motorja ( plastičnem mislim ) in ni nikjer nič videt niti vonjat. Kaj bi še lahko probal?
lp
Nikola_Tesla je napisal/-a:King1 je napisal/-a:
..... sem pregledal vse cevi tudi pod pokrovom motorja ( plastičnem mislim ) in ni nikjer nič videt niti vonjat. Kaj bi še lahko probal?
lp
Kaj pa če so se kabli (zaradi starosti skozi mikro razpoke) nasrkali vlage letos in so začeli prebijati ?
Verjetno je vonj prisoten le v prostem teku motorja, ko izpadajo iskre in ne izgoreva dobro ?
Vzrok za to je lahko tudi slabo gorivo (posledično mokre svečke) .... verjetno ste tankali na sumljivi črpalki ....
Lp.
King1 je napisal/-a:jordan je napisal/-a:
na tem motorju pri audiju je čisto zgoraj nad desnim kolesom. Črna plastična rebrasta cevka, na vsaki strani dva čepka. Lahko ti tudi fotografiram. Preprosto dostopna, le snameš jo.
Hvala za link.. sem pregledal vse cevi tudi pod pokrovom motorja ( plastičnem mislim ) in ni nikjer nič videt niti vonjat. Kaj bi še lahko probal?
lp
jordan je napisal/-a:King1 je napisal/-a:jordan je napisal/-a:
Hvala za link.. sem pregledal vse cevi tudi pod pokrovom motorja ( plastičnem mislim ) in ni nikjer nič videt niti vonjat. Kaj bi še lahko probal?
lp
Skrajno levo spodaj, gre ob posodi, se vidi eno rebrasto cevko, ki se jo le natakne. Lahko tudi oviješ čep z izolir trakom, pa boš takoj videl, ali je to to. Tako je meni uspešno naredil serviser, dokler nisem dobil nove. Tudi pri meni ni bilo zaznati vonja ob odprti haubi. Rdeče označbe FUEL LINE niso moje!!!
primozek68 je napisal/-a:
To se zaj3bavaš, a ne? Napisal je, da smrdi v kabini...
Da ne bo samo off: preglej še odprtino za tank pod zadnjimi sedeži, lahko, da imaš tam kakšen leak.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov