v naprej hvala za odgovore

basha1230 je napisal/-a:Vem da folk nateguje kupce, zato bom hotel da se avto priklopi na računalnik preden se zaletim v nakup.. me pa vseeno zanima vsaj približno, pri kateri kilometrini se ponavadi začnejo kakšni večji problemi pri tem modelu..
mardy je napisal/-a:Če se motim, me naj nekdo popravi...
"Neproblematične" bi naj bile 110KM mašine, 140KM so v osnovi iste, a tovarniško čipane, in material ne zdrži, pa še to če je bil izdelana pred 08' letom. Če že kupuješ letnike prej, se pozanimaj če so bile šobe menjane itd. Nasploh pa nasvet -> izogibaj se 2.0 teh letnikov, vzami 1.9 ki je že preizkušen, pa še to pazi na poznejše letnike in oznake motorjev, eni so imeli nagnjenja k strojelomu zaradi banalne VAG šparovne politike.
Osebno bi se izognil takemu avtu.... lahko je jama brez dna
....prelistaj samo zadnjih 15-20 listov teme "Nategatorji"
RedBaron je napisal/-a:mardy je napisal/-a:Če se motim, me naj nekdo popravi...
"Neproblematične" bi naj bile 110KM mašine, 140KM so v osnovi iste, a tovarniško čipane, in material ne zdrži, pa še to če je bil izdelana pred 08' letom. Če že kupuješ letnike prej, se pozanimaj če so bile šobe menjane itd. Nasploh pa nasvet -> izogibaj se 2.0 teh letnikov, vzami 1.9 ki je že preizkušen, pa še to pazi na poznejše letnike in oznake motorjev, eni so imeli nagnjenja k strojelomu zaradi banalne VAG šparovne politike.
Osebno bi se izognil takemu avtu.... lahko je jama brez dna
....prelistaj samo zadnjih 15-20 listov teme "Nategatorji"
2.0 TDI 110 KM ni bilo PD, ampak je samo CR, tako da "problematične" so samo 140 KM PD, pa še to ne vse.
140KM ni tovarniško čipan (ne vem od kje ti ta podatek), kvečjemu je 110 KM tovarniško dečipan, ker je naprej bil na trgu 140 KM, šele potem so ponudili 110 KM verzijo.
RedBaron je napisal/-a:
2.0 TDI 110 KM ni bilo PD, ampak je samo CR, tako da "problematične" so samo 140 KM PD, pa še to ne vse.
basha1230 je napisal/-a:Odločam se za nakup rabljenega audi a4 2.0 tdi in zanima me ali ga je varno kupiti če ima prevoženih več kot 150.000km
gusti85 je napisal/-a:basha1230 je napisal/-a:Odločam se za nakup rabljenega audi a4 2.0 tdi in zanima me ali ga je varno kupiti če ima prevoženih več kot 150.000km
Po mojem mnenju, glede na stanje na našem trgu rabljenih vozil, pri nas ne boš dobil avta tega ranga z realnimi kilometri, redno servisiranega, 1. lastnik itd. Švercerji obljubljajo marsikaj, realnost je pa bolj žalostna.
No in če si že pregledal kaj mobile.de si opazil, da so takšni avti vsaj enako dragi, če ne še dražji kot pri nas! In kje se potem skriva zaslužek naših švercerjev? V vrtenju kilometrov seveda. Tak audi z 400.000km, vožen po nemških avtocestah je na prvi pogled enako dobro ohranjen, kot slovenski z 150k km. Samo zbijejo mu kilometre in ga prodajajo kot suho zlato. Naivnežev je pa povsod dovolj, zato posel lepo teče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov