Nikola_Tesla je napisal/-a:*
Evo še ena poteza, da te načrtno izpodrinejo s področja servisiranja.... želijo si zanesljivega zaslužka.
čare je napisal/-a:No ampak roko na srce električna ročna je ena večjih bedarij.Tako kot dvomasni vztrajnik.Ko crknejo zajle je stroška 50€,ko pa crkne tist kup elektronike z motorjem so pa glavoboli.
abbe je napisal/-a:pa sej ni tko hudo no.
sj ni treba met posebno diagnostiko za te zavore.
že vsak mal boljsi tester ma notr to funkcijo.
testerje majo pa že skor v vsaki delavnici tko da...
če pa doma šraubaš pa kupš nekega kitajca z bolhe za 300 eur pa maš tut to pokrito..pa še en kup drugih stvari..
čare je napisal/-a:No ampak roko na srce električna ročna je ena večjih bedarij.Tako kot dvomasni vztrajnik.Ko crknejo zajle je stroška 50€,ko pa crkne tist kup elektronike z motorjem so pa glavoboli.
čare je napisal/-a:Klinac ni. Klešče glih tko lahko zaštekajo,sicer pa kar sem jaz videl teh gajb z električno ročno ni mel noben direkt na kleščah motorjev.
abbe je napisal/-a:sam francozi nimajo.
abbe je napisal/-a:čare je napisal/-a:Klinac ni. Klešče glih tko lahko zaštekajo,sicer pa kar sem jaz videl teh gajb z električno ročno ni mel noben direkt na kleščah motorjev.
sam francozi nimajo.
sam če ni montirano direktno na klešče poj ne rabiš diagnostičnega orodja....
čare je napisal/-a:abbe je napisal/-a:čare je napisal/-a:Klinac ni. Klešče glih tko lahko zaštekajo,sicer pa kar sem jaz videl teh gajb z električno ročno ni mel noben direkt na kleščah motorjev.
sam francozi nimajo.
sam če ni montirano direktno na klešče poj ne rabiš diagnostičnega orodja....
Pomoje tudi ne ampak vseeno,kar nej pelje drugam pa potem druge preganja da mu kaj šteka.Sem ga eno leto poslušal da mu neki sklopka serje odkar sem mu štangco fiksiral z šplento,ker se mu je snemala...No zdaj sem popizdil in šel probat avto in kaj je blo?? Ta sekret ma en primitiven hill holder in seveda model tega ni vedel niti ni točno vedel kdaj mu serje,vedel pa je da mu včasih avto ne spelje in mora sklopko še enkrat pritisnit (v tem času seveda zavore spustijo) in bog ne daj prebrat navodila in kar je najhuje je tip to porajtal po treh letih (avto ma od novega)
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov