čare je napisal/-a:Fant nove bremze bo treba nema ti druge.
čare je napisal/-a:Novih diskov pa ne bi kupil a? Kok je pa disk še debel?
Nejc90 je napisal/-a:Audi Q7, za nove bremze pa nebi dal... tipično
čare je napisal/-a:Ga pošlješ drugam oz. ga odsloviš,ker na koncu boš ti tisti ki si ga zayebal oz. si za en qrc mehanik in ja ponavadi te zayebe en tak drekač z super hudim avtom v katerem stalno sveti lučka za prazen rezervar za ostalo pa itak nima.Včasih je treba mal skalkulirat kaj je več vredno al tistih 20€ ki ti jih bo težko dal za menjavo bremz al tvoje dobro ime.
kores95 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ga pošlješ drugam oz. ga odsloviš,ker na koncu boš ti tisti ki si ga zayebal oz. si za en qrc mehanik in ja ponavadi te zayebe en tak drekač z super hudim avtom v katerem stalno sveti lučka za prazen rezervar za ostalo pa itak nima.Včasih je treba mal skalkulirat kaj je več vredno al tistih 20€ ki ti jih bo težko dal za menjavo bremz al tvoje dobro ime.
točno tako je bilo ko je nazaj prišel..pa je rekel niste mi v redu naredili
Fan je napisal/-a:kores95 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ga pošlješ drugam oz. ga odsloviš,ker na koncu boš ti tisti ki si ga zayebal oz. si za en qrc mehanik in ja ponavadi te zayebe en tak drekač z super hudim avtom v katerem stalno sveti lučka za prazen rezervar za ostalo pa itak nima.Včasih je treba mal skalkulirat kaj je več vredno al tistih 20€ ki ti jih bo težko dal za menjavo bremz al tvoje dobro ime.
Ja, bo potrebno kar nove diske in nove zavorne ploščice vgraditi!!! Je pa res, kar so napisali, že na štartu je stranki potrebno povedati kaj se bo delalo/menjalo/popravljalo, ne pa stranka vam.V koliko je stranka hudobna, lahko iztrži nove ploščice in diske - seveda častite vi! Zakaj? Ker je bilo od začetka že delano nestrokovno s polno napakami!
kores95 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ga pošlješ drugam oz. ga odsloviš,ker na koncu boš ti tisti ki si ga zayebal oz. si za en qrc mehanik in ja ponavadi te zayebe en tak drekač z super hudim avtom v katerem stalno sveti lučka za prazen rezervar za ostalo pa itak nima.Včasih je treba mal skalkulirat kaj je več vredno al tistih 20€ ki ti jih bo težko dal za menjavo bremz al tvoje dobro ime.
kores95 je napisal/-a:zdravo.imam sledeč problem.nedolgo nazaj sem dal stružiti diske,naredil vse kot je potrebno tudi odzračil zavore,na postružene diske sem pa dal stare ploščice nazaj ker so bile mesec,dva prej menjane.sedaj pa trese avtomobil ko zaviraš kot da bi se vkljapljal abs...je možno da diski niso bili ravno postruženi ?na enemo disko ima po sredini mm ris..,kaj bi lahko biv problem? gre se za audi Q7 4.2 tdi quattro,S line,ima pa komaj nekaj čez 100 km tisoč prevoženih..
kores95 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Fant nove bremze bo treba nema ti druge.
verjetno nebo druge še enkrat dati stružit diske pa nove ploščice.
Jerch_ je napisal/-a:lahko ima tudi zvite nosilce.. tako da se bo enako zgodilo ko bodo novi diski+ploščice
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov