Nasveti in napotki ter povpraševanja...

leeon
Nov uporabnik

megane 2 kartica

Napisal/-a leeon Pe jan 02, 2015 3:19 pm

zdravo. imam renault megane 2, letnik 2007. na zaslonu potovalnega računalnika se mi izpiše obvestilo 'replace card battery'. ok, zamenjam baterijo (kupil sem novo baterijo) in obvestilo se še vedno pojavlja. kartica tudi nekaj čudno deluje, vrata prtljažnika se namreč ob vstopu v avto sama odprejo in jih moram pred zagonom avta zapreti, saj se v nasprotnem primeru avto ne vžge (obvestilo 'open boot').

moram še kaj resetirati kartico?

hvala in lp, v

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Re: megane 2 kartica

Napisal/-a Cefizelj Pe jan 02, 2015 3:32 pm

To je ta mraz in se jim malo meša. Prvo daj pomerit akumulator, mojemu prejšnjemu se je tkole mešalo ko je bil akumulator proti koncu. Predvidevam da je še prvi noter?

leeon
Nov uporabnik

Napisal/-a leeon Pe jan 02, 2015 3:38 pm

da, notri je še prvi akumulator. se pravi se bo z otoplitvijo/menjavo akomulatorja vse rešilo? ker kartico sem zamenjal ene 2 tedna nazaj in je najprej vse super delovalo. recimo 1 teden je vse super delalo, sedaj zadnji teden ga pa nekaj serje. no, mogoče je res zaradi mraza, bom počakal še par dni, saj v naslednjih dneh naj bi bilo spet 10 stopinj.

hvala za hiter odgovor!

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Pe jan 02, 2015 4:02 pm

Če si član AMZS ti oni zastonj pomerijo akumulator, če ne pa sigurno poznaš kakega lokalnega mehanika, ki bi to naredil. Če se pa ob otoplitvi ne bo izboljšalo pa najbolje it na tester če tam morda kaj pokaže.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: jure5j in 11 gostov