Hehe - samo še da povem svojo štorijo. Desetletje nazaj je šel pred nakupom moj sedaj bivši Hyundai coupe na "veliki servis" na stroške lastnice.
Prevzamem jaz avto, vse lepo spedenano zabeleženo - in via iz LJ na otok KRK. Vmes sem ga koknkretno pičil gor čez delnice in vse ovinke - skratka uživanje na polno. Mine par dni, pa rečem OK da vidim še enkrat ta motor pod havbo in eto ti - pokrovčka olja nikjer. Pogledam okoli - motor suh, pogledam šipko - olje ne da je bilo pod minimum - šipka je bila komplet suha

LUčko sicer ni prižgalo - takoj na pumpo in not 2 litra olja (mislim da je kapaciteta bila nekje cca 4 litre total). Se pravi ne da so debili na uradnem servisu pozabili dati zamašek, še olja niso dali kot je treba. Na srečo ni bilo nobenih sranj z motorjem in je cepal še kar nekaj let na polno brez težav vse do prodaje, sedaj pa baje nekje že svoj polmiljonti km obrača

2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi