Nasveti in napotki ter povpraševanja...

kr.en
Nov uporabnik

Kraj: kr

hladilnik hyundai coupe

Napisal/-a kr.en Ne feb 15, 2015 3:31 pm

Pozdravljeni,

imam en problem pa me zanima mnenje kakega ki se malo bolje spozna. Sem lastnik hyundai coupe let 2004, avto mi res dela kor urica, lastnik 8-9 let in brez problemov. Ga peljem k mehaniku na redni servis, olje, filtri, ploščice,.. cena normalna, mi je pa omenil da mi na polno hladilnik pušča. Meni se nikoli ni pregreval, kazalec niti za milimeter čez dovoljeno mejo, pravilno segreval na delovno temperaturo. Mehanik mi pokaže razpoko kjer se pač alu hladilnika stika z nosilci oz drugo kovino, po celi dolžini in da mi je nalil 2l hladilne tekočine. Pravi da se lahko vozim, le da se bo kadilo ker šprica tekočino na motor. Po 10min vožnje se mi začne pregrevat motor. Peljem nazaj pa mi odstrani termo stikalo da stalno kroži voda, dokler ne zamenja termo stikalo in hladilnik. Jaz mislim da ko mi je na servisu menjal žarnico na luči, je moral vzeti ven luč, pri tem je pa sedel na hladilniku, da je zato počil, ker mi ni jasno, meni je avto deloval normalno, sedaj pa kar pušča vodo na polno in kaj ima veze stikalo s počenim hladilnikom, da je še ta crknil, ga sploh ne odpre?

lp

čare
Mojster foruma

Re: hladilnik hyundai coupe

Napisal/-a čare Ne feb 15, 2015 4:08 pm

Pomoje je tkuaj tud on nekaj zasral,če do takrat nisi nalival antifriza po tistem pa ti je v kratkem spustil in avto se je pregrel...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne feb 15, 2015 5:54 pm

To je definitivno tip zjebal - zdej se pa vadi. Itak če je takole razpoka ti takoj kuha ne pa šele ko je on "opazil"
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

kr.en
Nov uporabnik

Kraj: kr

Napisal/-a kr.en Ne feb 15, 2015 6:38 pm

On pravi da je razpoka na vrhu hladilnika in da ga še vedno hladi, da pa se meni pregreva, je pa slučajno termostikalo šlo. Res naključje :-/ mi je pa res živc potegnil, ampak ok se ne spoznam najbolje, tako da nisem bil 100%, me je že prijelo da bi ga za vrat zagrabil, samo s tem bi si nakopal same sitnosti. Sedaj moram hladilnik menjat ki je malo čez 130€ nov, termostikalo ki je verjetno dokaj poceni + delo. Avto sem pripeljal v dobrem stanju, sedaj se pa vozim v mrzlem ki se ne segreje, pa še kadi se iz pokrova :evil:

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees Ne feb 15, 2015 7:06 pm

neoriginalni hladilnik je toliko cena ?
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov