Napisal/-a kr.en Ne feb 15, 2015 3:31 pm
Pozdravljeni,
imam en problem pa me zanima mnenje kakega ki se malo bolje spozna. Sem lastnik hyundai coupe let 2004, avto mi res dela kor urica, lastnik 8-9 let in brez problemov. Ga peljem k mehaniku na redni servis, olje, filtri, ploščice,.. cena normalna, mi je pa omenil da mi na polno hladilnik pušča. Meni se nikoli ni pregreval, kazalec niti za milimeter čez dovoljeno mejo, pravilno segreval na delovno temperaturo. Mehanik mi pokaže razpoko kjer se pač alu hladilnika stika z nosilci oz drugo kovino, po celi dolžini in da mi je nalil 2l hladilne tekočine. Pravi da se lahko vozim, le da se bo kadilo ker šprica tekočino na motor. Po 10min vožnje se mi začne pregrevat motor. Peljem nazaj pa mi odstrani termo stikalo da stalno kroži voda, dokler ne zamenja termo stikalo in hladilnik. Jaz mislim da ko mi je na servisu menjal žarnico na luči, je moral vzeti ven luč, pri tem je pa sedel na hladilniku, da je zato počil, ker mi ni jasno, meni je avto deloval normalno, sedaj pa kar pušča vodo na polno in kaj ima veze stikalo s počenim hladilnikom, da je še ta crknil, ga sploh ne odpre?
lp