Nasveti in napotki ter povpraševanja...

123belt123
Nov uporabnik

Golf 4- zavorna lučka

Napisal/-a 123belt123 To feb 24, 2015 8:10 am

Pozdravljeni!
Na golfu 4 1.9 sdi 98.l se mi je začela prižigati rdeča lučka in 3x zapiska za zavorni sistem (klicaj v krogu z oklepajema) in mi med vožnjo utripa. Prižiga se zelo različno, včasih nikoli, ali pa po nekaj oz. večih kilometrih vožnje. Preveril sem vse tekočine in so vredu. Zavore tudi dobro delujejo, samo abs mi že približno par mesecev ne deluje ker je verjetno odpovedal senzor na kolesu in mi tudi sveti rumena lučka za abs. Ali bi kdo vedel ali je ta rdeča lučka za zavore samo kaka napaka na računalniku ali mi kaj drugega sporoča da ni uredu. Motor in vse ostalo deluje dobro.
Hvala in lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Golf 4- zavorna lučka

Napisal/-a Fan To feb 24, 2015 8:59 am

Kakšen priklop na tester, ne bi škodovalo.....................
Je pa velika verjetnost, da vas opozarja zaradi okvarjenega ABSa ............................ Zadnje štop luči delujejo?
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

123belt123
Nov uporabnik

Napisal/-a 123belt123 To feb 24, 2015 9:07 pm

Ja, zadnje stop luči zaenkrat še svetijo. Kaj če se naprej vozim bo kaj škodovalo računalniku? Drugače vse deluje v redu.
LP.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan To feb 24, 2015 10:22 pm

Ko sveti opozorilna lučka, se naj bi obiskalo servis .................................
Koliko časa boste vozili s prižgano lučko, je vaša odločitev, konec, koncev, boste vi na kraju plačnik servisa.....................
Vse je lepo, če vidijo prave oči.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: jure5j in 12 gostov