Sem nov na forumu sem prebrskal kar dosti stvari in ne najdem podobne napake kot jo imam jaz. Imam Peugeot 307, 2005Letnik, 2.0HDI 66KW-90KM, 177000Km prevoženih avto imam nekje 1 leto. Avto je do pred enega mesca deloval povsem normalno brez kakšnih problemov potem je kar naenkrat med vožnjo zmanjkal gas in avto (motor) je začelo trest sunkovito kot da je na treh cilindrih nato ugasnil...Avto več ni vžgal.. ko smo ga spravli do mehanika je pogledal očistil dize pregledal pumpo in vse deluje...Avto je vžgal in zdaj vžiga normalno vendar kadar vžge in je hladn ga trese sunkovito in kadi belo ko pa mu dodas plin in držiš plin na 2000obratov kakšno minuto avto neha in deluje normalno...Potem se peljes in vozis in vozis in kar sredi lepega avto spet začne tresti na semaforju in tudi gas slabše prime.... avto javlja napako ˝Antipollution fault˝ vendar to že javlja odkar je bil kupljen...Nihče ne ugotovi kaj bi lahko bilo z avtom vsi govorijo da sumijo da je elektronika.... na avto je bilo zamenjano, zadnji lonec, popravljeni kabli od elektrike saj se je en odlotal na računalniku, spucan EGR ali AGR kako se izgovori, nov akumolator vendar avto še zmeraj ne deluje tako kot bi moral...Avto ima povprečno porabo 7,2Litra... ko je normalno deloval je bila poraba 5Litrov...Prosim za pomoč