Kje kupujete zavorne ploščice, da so dovolj kvalitetne da ne cvilijo in ne predrage. Spomnim se, da je neki uporabnik na forumu govoril, da prodaja rezervne dele dokaj poceni in da so dobre kvalitete.
Gre se za avto Renault Scenic 2010 letnik.
esem je napisal/-a:Morda je problem samo v slabem obvladanju slovenščine?
esem je napisal/-a:Nikjer nisi eksplicitno spraševal, katere ploščice - čeprav je to prvi in edini bistven podatek
esem je napisal/-a:Tudi "smešen" ni isto kot "nejasen".
Nikola_Tesla je napisal/-a:Na TRW diskih TRW ploščice ne cvilijo....
5cenic je napisal/-a:esem je napisal/-a:Nikjer nisi eksplicitno spraševal, katere ploščice - čeprav je to prvi in edini bistven podatek
Eksplicitno sem dejal, da me zanimajo zavorne ploščice. Tudi za kateri model avtomobila se gre sem omenil. Ne vem kaj tukaj manjka.
5cenic je napisal/-a:In nenazadnje, osebno sem mislil, da je ta forum namenjen za pomoč ljudem in ne za spotikanje ob vsako besedo. Od šestih odgovorov je bil samo en napisan z namenom pomagati tistemu, ki je odprl temo. Ob tem bi se še enkrat zahvalil Cefizlju, saj le zaradi njega ni bila ta tema popolna izguba časa. Če nimaš namena pomagati oz. svetovati te prosim, da ne odgovarjaš več v tej temi. In hvala za smetenje.
Če preverite proizvajalca vgrajenih diskov bo lažje svetovati primernega proizvajalca ploščic.
5cenic je napisal/-a:@Esem: Kaj misliš s tem katere? Menjal bi tako sprednje kot zadnje, če si iskal ta podatek.
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov