gas zajla je napisal/-a:Kupi si avtomatika brez strahu.Ponavadi ga kritizirajo tisti,ki ga nikoli niso imeli.Jaz imam 15 let staro bemflo 3.0d z avtomatskim menjalnikom in sem prezadovoljen.Skoraj 200 ks avto troši okrog 8 litrov na sto.Remont,če komplet menjalnik crkne je 1700eur,za ročnega pa brez 400 ali petsto ne prideš skozi s tem,da ročni vsaj dvakrat izpusti dušo dokler avtomatik enkrat.Je precej trajnejša zadeva in ni tak bav bav.Avtomatik pri normalni uporabi zdrži najmanj do 350 tisoč kilometrov.
Super lepo se šalta tudi ročno tak,da ne pogrešam nič.Moraš pa merkat ko kupuješ novejši avtomatik ,da ne skače preveč.Tisti letnika 2000 in podobno se malo čutijo med prestavljanjem.Avti tam 2006 pa naprej morajo bit skoraj brez trzaja.
LukL je napisal/-a:žal mu nebi tako samozavestno priporočal kar enega avtomatika, ki ga ne sploh ne poznamverjetno še nisi vozil avtomatika v citroenu c4 picasso z motorjem 2.0 hdi ali pa 1.6 hdi
to je obup od menjalnika, če se temu sploh lahko reče menjalnik
cuka tako kot da bi stara mama prestavljala
srcnik je napisal/-a:gas zajla je napisal/-a:Kupi si avtomatika brez strahu.Ponavadi ga kritizirajo tisti,ki ga nikoli niso imeli.Jaz imam 15 let staro bemflo 3.0d z avtomatskim menjalnikom in sem prezadovoljen.Skoraj 200 ks avto troši okrog 8 litrov na sto.Remont,če komplet menjalnik crkne je 1700eur,za ročnega pa brez 400 ali petsto ne prideš skozi s tem,da ročni vsaj dvakrat izpusti dušo dokler avtomatik enkrat.Je precej trajnejša zadeva in ni tak bav bav.Avtomatik pri normalni uporabi zdrži najmanj do 350 tisoč kilometrov.
Super lepo se šalta tudi ročno tak,da ne pogrešam nič.Moraš pa merkat ko kupuješ novejši avtomatik ,da ne skače preveč.Tisti letnika 2000 in podobno se malo čutijo med prestavljanjem.Avti tam 2006 pa naprej morajo bit skoraj brez trzaja.
Tule notri je toliko neresnic, da kar glava boli...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov