ldcc je napisal/-a:I napaka plastike v spodnjem robu vrat
ldcc je napisal/-a:
Še vedno si pa nisem prišel gor, kako lahko tako dihajo sprednja vrata. Tudi to bom posnel da boste videli kaj pomeni golf 7 med vožnjo. .
ldcc je napisal/-a:Če nočejo popravit na servisu. To je normalen pojav pravijo,konstrukcijska napaka. Če ne bi bil v garanciji bi takoj odrezal tisto plastiko spodaj ki cvili, samo potem pa lahko da mi pihat začelo notri kot je na začetku spredaj. Ali pa bi voda začela vdirat. Desna še bolj škripajo samo je ravno pes lajal ko sem snemal.
Še vedno si pa nisem prišel gor, kako lahko tako dihajo sprednja vrata. Tudi to bom posnel da boste videli kaj pomeni golf 7 med vožnjo. Občutek med vožnjo je kot da se mi bodo sprednja vrata odprla in da bom ostal brez njih. Še dobro da smo vsi pripasani, ker vrata res lepo dihajo.![]()
Pri rapidu niso nobena vrat škripala, ni pihalo notri, ni pokalo v vratih. Mogli bi kupit rapida z golfovim 1.4 tsi motorjem notri pa bi bilo.
Tako se mi je zameril avto, da ko ga bom prodal verjetno nikoli več ne bom kupil vw niti škode.
For je napisal/-a:Ne moreš verjeti!?
Še vedno imajo absurdne napake ...nič se ni spremenilo. Žal tudi prodaja ne ...še zmeraj se najbolj prodaja.![]()
Me veseli ko lastnik Golfa to deli ...bravo!
Bat_zajla je napisal/-a:For je napisal/-a:Ne moreš verjeti!?
Še vedno imajo absurdne napake ...nič se ni spremenilo. Žal tudi prodaja ne ...še zmeraj se najbolj prodaja.![]()
Me veseli ko lastnik Golfa to deli ...bravo!
Ni samo golf tak, tudi ostali novi avti imajo podobne napake. Pač vedno več stvari je na avtu, časa za razvoj pa je enako. Recimo novi clio tudi škriplje v podvozju in prtljažnik, pa so ble tud različni izgovori na servisu. Težit je treba pa se poprav.
ldcc je napisal/-a:VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=TRE-Vv1GHo4
Po forumu brska: jacobs in 9 gostov