f.taunus je napisal/-a:Ne vem, zakaj si že v štartu prepričan, da nekaj ne bo ok?
gecco je napisal/-a:V čem je fora evropskega poročila, če se lahko krivec potem preprosto premisli.
LeQuack je napisal/-a:gecco je napisal/-a:V čem je fora evropskega poročila, če se lahko krivec potem preprosto premisli.
V tem da Policiji ni treba nič delat in da lahko zavarovalnice kasneje nategujejo. Včasih so bili kupončki je bilo tega precej manj.
gecco je napisal/-a:V čem je fora evropskega poročila, če se lahko krivec potem preprosto premisli.
MSpro je napisal/-a:Super, velik koristnih informacij...
Sej če dobim kakega jurja vn bo to dobr, za ta dnar zrihtam vse dele pa še turbino, ker dejansko ni velik škode, so pa odbijač, "hauba" in blatnik fasal neki... Se zavedam da sem imel srečo, da je ta človk podpiso obrazec in priznal krivdo, ker je on mene v rikverc zadel, pa nobene priče ni blo...
Kako pa bi lahko ocenil moj avto po evrotaxi? glede na to da je star 15 let... na dat.de ocenjujejo samo do 12. let stare...
Hvala!
Mim grede... ma kdo kako turbino za mojga (upam da je to dovoljeno pisat tu), če bo slučajno treba? Danes grem k mehaniku da pogledama v čem je problem...
f.taunus je napisal/-a:gecco je napisal/-a:V čem je fora evropskega poročila, če se lahko krivec potem preprosto premisli.
Evropsko poročilo ne govori o krivdi enega ali drugega, ampak gre zgolj za objekitvni opis okoliščin, v katerih je prišlo do nezgode. Krivdo oziroma upravučenost se nato naknadno ugotavlja na podlagi podanih zahtevkov na zavarovalnici.
gecco je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:gecco je napisal/-a:V čem je fora evropskega poročila, če se lahko krivec potem preprosto premisli.
Evropsko poročilo ne govori o krivdi enega ali drugega, ampak gre zgolj za objekitvni opis okoliščin, v katerih je prišlo do nezgode. Krivdo oziroma upravučenost se nato naknadno ugotavlja na podlagi podanih zahtevkov na zavarovalnici.
Nimam poročila pred sabo, ampak če se ne motim je en del poročila tudi priznanje krivde enega od udeležencev. Ali ni?
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov