Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dusan25
Nov uporabnik

Voda v zadnjih vratih prtljažnika Golf V

Napisal/-a dusan25 Ne jun 28, 2015 3:33 pm

Imam Golfa 5 2.0 TDI DSG prevoženih 156100 km, letnik 2004. Problem imam z vodo v zadnjih vratih. Ko močno dežuje in naslednij dan odprem prtljažnik se mi voda vlije po polici po celem prtljažniku. Sm že razrdu notranjo plastiko z vrat pa pojma nimam samo vidim in slišim da je v desnem delu vrat notr voda. Kako bi to vodo nekak posušu in kako bi ugotovu od kje mi pride voda u zadnja vrata? Če ima kdo s tem izkušnje in mi pomaga? Hvala!

LP, Dušan

mardy
Novinec

Re: Voda v zadnjih vratih prtljažnika Golf V

Napisal/-a mardy Po jun 29, 2015 1:26 pm

Smo že popravljali dranaže na vseh vratih, ampak prvič slišim, da bi v prtljažnih vratih 5-ke zamakalo oz. da bi se not voda nabirala...Je bil avto karamboliran kdaj, da ni iz tega razloga dihtig?

Razdri vse kar je mogoče, tudi emblem VW snami, temeljito osuši, potem pa gasa avto polivat z vodo. Ni vrag da se ne bi nekje opazilo kje not canka.

dusan25
Nov uporabnik

Napisal/-a dusan25 Če jul 02, 2015 10:57 am

mardy je napisal/-a:Smo že popravljali dranaže na vseh vratih, ampak prvič slišim, da bi v prtljažnih vratih 5-ke zamakalo oz. da bi se not voda nabirala...Je bil avto karamboliran kdaj, da ni iz tega razloga dihtig?

Razdri vse kar je mogoče, tudi emblem VW snami, temeljito osuši, potem pa gasa avto polivat z vodo. Ni vrag da se ne bi nekje opazilo kje not canka.

ja smo ugotovl da pušča pri gumi k je u steklu od brisalca. samo to še nekje pušča v desnem delu vrat ker je tm blo ful vode nazadnej k je bil dež.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jul 02, 2015 11:00 am

https://www.youtube.com/watch?v=M-3a7CS_MIY

Drugače je tega ogromno po netu in tudi rešitve so
Lp

dusan25
Nov uporabnik

Napisal/-a dusan25 Če jul 02, 2015 12:23 pm

a maš kakšn link še od golfa petke? k sm ugotovu da mi tut pr znaku oz kljuki mal pušča vodo kaj nj nardim? mas kaksn link za to?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov